Χανιά | Παράταση προθεσμίας για την αντικατάσταση παλαιών έντυπων αδειών χειριστή ταχύπλοου σκάφους

χανιά-παράταση-προθεσμίας-για-την-αντ-1421291

Παράταση ανακοινώνεται στην προθεσμία αντικατάστασης των παλαιών αδειών χειριστή ταχύπλοου σκάφους από το Λιμενικό Σώμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Υπενθυμίζεται ότι κατόπιν δημοσίευσης Απόφασης του κ. Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, υφίσταται παράταση στην προθεσμία αντικατάστασης παλαιών αδειών χειριστή ταχύπλοου σκάφους με νέα έντυπα. Οι υπόχρεοι πρέπει να αντικαταστήσουν τα παλαιά έντυπα μέχρι την 31-12-2022.

Για τη διευκόλυνση της εξυπηρέτησης των συναλλασσομένων λαμβάνοντας υπόψη και τα τιθέμενα μέτρα υγειονομικής φύσεως προς αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι αιτήσεις υποβάλλονται και ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας e-ΔΛΑ (στον σύνδεσμο: https://edla.hcg.gr).

Η είσοδος γίνεται με χρήση των ατομικών κωδικών TaxisNET, ενώ μετά την επιτυχή υποβολή του συνόλου των δικαιολογητικών και την εκτύπωση της νέας πλαστικής κάρτας από την αρμόδια Διεύθυνση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο ενδιαφερόμενος ειδοποιείται για την παραλαβή της νέας και την επιστροφή της παλαιάς άδειας που κατέχει.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δύναται να επικοινωνούν με το Γραφείο Γενικής Αστυνομίας της Υπηρεσίας μας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ: 28210-89240, email: [email protected]).»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook