Χανιά | «Παραπλανεί τους δημότες» – Τι απαντά ο Δήμαρχος Αποκορώνου στην αντιπολίτευση για τα δημοτικά τέλη

χανιά-παραπλανεί-τους-δημότες-τι-1346952

Για παραπλάνηση των δημοτών από την αντιπολίτευση έκανε λόγο ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, απαντώντας για το θέμα της επιβολής δημόσιων τελών σε περιοχές – χωριά του Δήμου, χαρακτηρίζοντας επιπόλαιη την ανακοίνωσή της (Δείτε εδώ.)

Ο κ. Κουκιανάκης κάλεσε την αντιπολίτευση να δει το θέμα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δημάρχου Αποκορώνου:

«Στις 28/12/2021 συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αποκορώνου με τέταρτο θέμα :”Τροποποίηση της 101/2015 απόφασης για καθορισμό τιμών κοινόχρηστων χώρων και αιγιαλού με εισηγητή τον αναπληρωτή προϊστάμενο τμήματος Οικονομικής Υπηρεσίας κον Κουτσουπάκη Γεώργιο, η μόνη αρμόδια για εισήγηση υπηρεσία.

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κας Τερεζάκη Ρένας, την χαρακτηρίζω τουλάχιστον επιπόλαιη.

Όφειλε καταρχήν να γνωρίζει ότι εισηγητής του θέματος είναι η οικονομική υπηρεσία του Δήμου και όχι εσκεμμένα να παραπλανεί τους δημότες και τους αναγνώστες ότι εισηγήθηκε το θέμα ο Δήμαρχος εάν είχε τη στοιχειώδη ευθιξία θα έπρεπε να γνωρίζει τί τελικά αποφάσισε και τί ψήφισαν τα μέλη της πλειοψηφίας της οικονομικής επιτροπής.

Παραθέτω αυτολεξεί τα κάτωθι (ολόκληρη η απόφαση έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια):

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, με το από 28-12-2021 email του δήλωσε τα κάτωθι: η εισήγηση είναι εν μέρει αποδεκτή πλην της επιβολής Τέλους Κοινόχρηστων  Χώρων και τη δημιουργία Δ’ Ζώνης. Ισχύει η πολιτική μας δέσμευση για μηδενική αύξηση δημοτικών τελών.

Η κ. Μπενάκη Αργυρώ με το από 28-12-2021 email της δήλωσε τα κάτωθι: αποδέχομαι εν μέρει την εισήγηση πλην της επιβολής Τέλους Κοινόχρηστων  Χώρων και τη δημιουργία Δ’ Ζώνης.

Η κ. Καυκαλά Αργυρώ με το από 28-12-2021 email της δήλωσε τα κάτωθι: εισήγηση είναι εν μέρει αποδεκτή πλην της επιβολής τέλους κοινοχρήστων χώρων και τη δημιουργία Δ’ Ζώνης.

Ο κ. Κουκουράκης Ιωάννης με το από 28-12-2021 email του δήλωσε τα κάτωθι: εισήγηση είναι εν μέρει αποδεκτή πλην της επιβολής τέλους κοινοχρήστων χώρων και τη δημιουργία Δ’ Ζώνης.

Ο κ. Σταυρουλάκης Σταύρος με το από 28-12-2021 email του δήλωσε τα κάτωθι: εισήγηση είναι εν μέρει αποδεκτή πλην της επιβολής τέλους κοινοχρήστων χώρων και τη δημιουργία Δ’ Ζώνης.

Μακριά από στείρες και ανούσιες αντιπαραθέσεις προς το πρόσωπο του Δημάρχου που δεν ωφελούν αλλά απεναντίας βλάπτουν τα συμφέροντα της κοινωνίας του Αποκόρωνα, τους συνιστώ σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, θα συνεχίσουμε αταλάντευτα στη συνέχιση της αναπτυξιακής τροχιάς και δεν μας πτοούν κακόβουλες και συκοφαντικές ενέργειες. Τους καλώ δε να ενστερνιστούμε το πνεύμα των ημερών και ενωμένοι, μονιασμένοι σε κλίμα σύνθεσης και συνεργασίας να εργαστούμε για ένα καλύτερο αύριο!!

Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές!»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | «Παραπλανεί τους δημότες» – Τι απαντά ο Δήμαρχος Αποκορώνου στην αντιπολίτευση για τα δημοτικά τέλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook