Χανιά | Παράνοια! Ασυνείδητοι καταστρέφουν πινακίδες stop κοντά στο Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου | Photos

χανιά-παράνοια-ασυνείδητοι-καταστρέ-1209843

Σοβαρές καταγγελίες αναφορικά με την απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων που για προβαίνουν σε συστηματική καταστροφή πινακίδων προτεραιότητας (stop), κάνουν στο zarpanews.gr κάτοικοι της περιοχής κοντά στο λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Όπως συγκεκριμένα καταγγέλλουν «για πολλοστή φορά ασυνείδητοι συμπολίτες μας ,επωφελούμενοι την παντελή έλλειψη δημοτικού φωτισμού, κατέστρεψαν πινακίδες προτεραιότητας (stop) στις διασταυρώσεις πέριξ του Λυκείου Βενιζέλου (Κούμπε). Κρίμα να κινδυνεύουν ζωές για  ενέργειες που μπορούν να θεωρηθούν ακόμη και εγκληματικές. Ας κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι πριν είναι αργά και θρηνήσουμε θύματα. Παράκληση στους δράστες: Επιτέλους σταματήστε.»

Το θέμα προκάλεσε την αντίδραση και του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη ο οποίος έκανε μία σχετική ανάρτηση (Δείτε ΕΔΩ)

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Παράνοια! Ασυνείδητοι καταστρέφουν πινακίδες stop κοντά στο Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου | Photos

  1. καποιος θα ενοχλουνταν απο εναν και ειπε να στρωσει χαμω κανα-δυο ακομα για να μην οδηγησει σε ευκολα συμπερασματα. Εγω ομως εχω μια αλλη απορια, γιατι οι τεχνικες υπηρεσιες του Δημου -και γενικοτερα- δεν σκεφτονται αντι να μπηγουν σωληνες καθετα με τα οδικα σηματα και να κλεβουν ζωτικοτατο χωρο απο τα μικροσκοπικα μας πεζοδρομια, δεν τις αναρτουν οριζοντιως αρκετα πανω απο τα κεφαλια των πεζων σε σταθερα σημεια; τοιχους σπιτιων, μαντρες, στυλους της ΔΕΗ κτλ; θα εξοικονομουσαν πολυ χωρο και αρκετα χρηματα.

  2. Είμαι κάτοικος της περιοχής. Κάτι παλικάρια είναι που γυρνάνε μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες, και ψάχνουν κάτι να κάνουν να δείξουν την μαγκιά τους. Μπαίνουν στις παιδικές χαρές που είναι για να παίζουν τα παιδάκια και θεωρούν κατόρθωμα να κάνουν ότι ζημιά μπορούν. Τι να κάνουν κι αυτά ότι αρχές παίρνουν από το περιβάλλον τους. Το θέμα είναι που βρίσκεται η αστυνομία την στιγμή που για όλους εμάς υπάρχει ωράριο μετακίνησης, αυτοί οι νεαροί κυκλοφορούν χωρίς να ανησυχούν, φωνάζουν κάνουν κόντρες με τα μηχανάκια,και δεν τους καίγεται καρφί για τίποτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook