Χανιά | Παραλίγο να πατήσει πεζό και… σκύλο

χανιά-παραλίγο-να-πατήσει-πεζό-και-σ-1293953

Αγροτικό Mercedes όρμησε με φόρα κατά πάνω τους

Ο λόγος, για τον οδηγό που αποφάσισε να αφήσει το αγροτικό αυτοκίνητό του, πάνω στο πεζοδρόμιο όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Όμως το πρόβλημα, δεν είναι μόνο αυτό!

Όπως αναφέρει αναγνώστης του zarpanews.gr, ενώ έκανε αμέριμνος βόλτα του με τον σκύλο του, ξαφνικά  «όρμησε» με φόρα κατά πάνω τους το αγροτικό!

Θα μπορούσε να είχε γίνει ατύχημα. Αλλά μάλλον δεν πτοήθηκε ο οδηγός. Αφού προκάλεσε σύγχυση στον πεζό, άφησε το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο κι έφυγε…

«Από εδώ και πέρα πρέπει να προσέχω ακόμα και πάνω στο πεζοδρόμιο, μην με βάλει κάτω από τις ρόδες του κάποιος» λέει έντρομος ο αναγνώστης.

Δυστυχώς, οι οδηγοί δεν έχουν «φρένα».

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Παραλίγο να πατήσει πεζό και… σκύλο

  1. γιατι παντα μα παντα οι συγκεκριμενοι οδηγοι που παρκαρουν με αυτο τον τροπο εχουν τζιπαρες X5 , bmw , mercedes κλπ…
    μια φορα να δω ενα lada παρκαρισμενο παρανομα κιας πεθανω….

    1. γιατι ολοι αυτοι οι τυποι ειναι η επιτομη του ξεφτιλα,του νεοπλουτου,του δηθεν που λογω ακριβου αυτοκινητου νομιζουν πως ειναι καποιοι…

  2. Εγω βλέπω ενα παρκαρισμένο αγροτικό mercedes(renault) χωρίς οδηγό και ενα κοπρητάκι μπροστά του αφημένο ελέυθερο απο τον ιδιοκτήτη(300 ευρώ πρόστιμο).Ο δε οδηγός ως γνήσιος μ@λ@κ@ς πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο ενοχλώντας την διέλευση των ΑΜΕΑ,Εγκύων,παιδιών,Γέρων-ηλικιομένων(αφαίρεση πινακίδας και 700€ πρόστιμο)αλλλα που στα Χανιά οραν ο ενας ειναι κουμπάρος με τον άλλο?Μνημόνια και lockdown μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

  3. Ακουστε να δειτε λοιπόν,εκτός απο τις «χανιόλες» υπαρχουν και οι …»χανιόλοι»,αυτη η κατηγορία του νεοπλουτου χαζοβιόλη που νομιζει οτι μπορει να κανει τα παντα και να την βγαζει καθαρη!!!Υπερφίαλοι αγραμματοι χωριατες που ετυχε ομως να κληρονομησουν απο το σόι,τεμπεληδες γαρ,τα RBNB που αρμεγουν…Δεν αλλαζουν ,μας βλεπουν σαν ενοχλητικα μυγακια…Κι εμεις τους βλεπουμε σαν …περιττώματα!!!

  4. Είναι πραγματικά απίστευτο πώς εν έτει 2021 κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν να συμπεριφέρονται έτσι ,πόσο μάλλον να θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των πεζών! Που? Στο πεζοδρομιο!!. Ειδικά στην Ελ. Βενιζέλου στην Χαλέπα το καβάλημα πεζοδρομίων φαίνεται να μην έχει τέλος με την αστυνομία πάντοτε απούσα. Μάλιστα κινδύνεψα να με χτυπήσει τις προαλλες εκεί αυτοκίνητο την ώρα που καβαλούσε το πεζοδρόμιο με ορμή!! Η μόνη λύση είναι να τοποθετούνται τσιμεντένια κολωνάκια σε όλα τα πεζοδρόμια( και όχι καγκελάκια που τα ξεριζώνουν). Που φτάσαμε δηλαδή να φοβόμαστε να περπατήσουμε στο πεζοδρόμιο! Ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Και αν κάποιοι θεωρείτε υπερβολή να μπαίνουν τσιμεντένια κολωνάκια σε όλα τα πεζοδρόμια πάρτε παράδειγμα το γειτονικό Ρέθυμνο. 60 χλμ ανατολικά αλλά εκεί έχουν μάθει να σέβονται τον πεζό. Όχι σαν τους μούσκαρους και τους τράγους των Χανίων που νομίζουν ότι βρίσκονται στην πλατεία του χωριού τους….. Μαλλον θα καταληξουμε να φτιαχνουμε πεζογεφυρες για να σωθουμε οι πεζοι της πολης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook