Χανιά | «Παραγνωριστήκαμε» και με τους τουρίστες – Μπλόκαρε την κίνηση για να… βγάλει λεφτά από το ATM! | Photo

χανιά-παραγνωριστήκαμε-και-με-τους-896683

Ο Χανιώτης γαϊδουρίστας αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι μόνο αυτός έχει θράσος και στερείται οδηγικής συνείδησης.

Η πόλη έχει γεμίσει τουρίστες και δεν είναι λίγοι από αυτούς με την ίδια, ίσως και χειρότερη συμπεριφορά στους δρόμους.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του οδηγού της φωτογραφίας, ο οποίος αν και σε ώρα αιχμής, αν και σε στενό δρόμο χωρίς δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης, απλά κατέβηκε από το αμάξι «κύριος» για να βγάλει λεφτά από το ΑΤΜ της οδού Κορωναίου. Και ούτε νοιάστηκε για την ουρά πίσω του που έφτανε μέχρι… το ΚΤΕΛ.

Αναισθησία, θράσος, προκλητικότητα, όλα μαζί από τον τουρίστα μας, που… εκμεταλλεύεται με το παραπάνω την κρητική φιλοξενία.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | «Παραγνωριστήκαμε» και με τους τουρίστες – Μπλόκαρε την κίνηση για να… βγάλει λεφτά από το ATM! | Photo

  1. Αυτοί είναι τρίσχειρότεροι, πατάνε απότομα φρένα στην μέση του δρόμου για να μην χάσουν την έξοδο, αναστροφή πάνω σε εθνικές οδούς,και άλλα ωραία μάλλον θα τους ενημερώνουν σχετικά ότι εδώ που ήρθαν Απού μπορεί και απάνω του.

  2. Δεν καταλάβατε, είδε ο κύριος της φωτογραφίας ότι οι ιθαγενείς οδηγοί με τον τρόπο αυτό συμπεριφέρονται και σταματάνε στη μέση του δρόμου για να μιλήσουν, να κάνουν τη δουλίτσα τους στο διπλανό κατάστημα, κ.ά. και σου λέει έτσι πρέπει να κάνω κι εγώ!
    Που είναι το παράξενο;
    Και αν πει τίποτε κι αυτός που περιμένει στην ουρά θα ακούσει και κανένα γαμοσταυρίδι.

  3. Αγαπητέ Νεοέλληνα Χανιώτη, εσύ που νοικιάζεις σε τουρίστες μέσω airbnb, τους μαδάς σε εστιατόρια, καφετέριες, κ.α. τους μεταφέρεις με διπλή ταρίφα, και άλλα τέτοια ωραία, ΜΗ δείξεις καμία ανοχή στους τουρίστες! Ξεζούμισε τους για να καταλάβουν τι ωραία που είναι η Κρήτη και ότι τα λάθη δε συγχωρούνται, παρά μόνον στους ντόπιους που τα κάνουν εσκεμμένα!
    Άμα ποια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook