Χανιά | Παράδοση εξοπλισμού τεχνολογιών στο Διαπολιτισμικό Σχολείο από τον Nίκο Καλογερή

χανιά-παράδοση-εξοπλισμού-τεχνολογι-1360445

Εξοπλισμό για την εύρυθμη λειτουργία του 16ου Ολοήμερου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Χανίων παρέδωσε σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, στη Διευθύντρια της σχολικής μονάδας κα Ειρήνη Τσικαλάκη, παρουσία της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων κας Πόπης Ψαρουδάκη και της Προϊσταμένης του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κας Μαρίας Γιαννουσοπούλου.

Ο εξοπλισμός που παραδόθηκε αποτελείται από 3 προτζέκτορες, οι οποίοι θα διευκολύνουν το διδακτικό έργο που επιτελείται στις σημερινές δύσκολες υγειονομικές συνθήκες στο ιδιαίτερο αυτό σχολείο, στο οποίο από το 1996, ως διαπολιτισμικό, αξιοποιείται η πολιτισμική ετερότητα και αναπτύσσονται οι διαπολιτισμικές δεξιότητες ώστε να επιτευχθεί η μελλοντική αρμονική συνύπαρξη των μαθητών του στην πολύπολιτισμική κοινωνία μας.

Ο κ. Καλογερής διαβεβαίωσε τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και τη Διευθύντρια του 16 ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου ότι θα στηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα στο έργο της, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook