Παπαδογιάννης για λόφο Καστέλι: Υποκρισία, δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί μας ενοχλεί τόσο πολύ το ξενοδοχείο, λες και θα γίνει το μέγιστο έγκλημα

παπαδογιάννης-για-λόφο-καστέλι-υποκρ-1067510

Σε τοποθέτησή του κατά το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, με την πρόταση Σημανδηράκη για αξιοποίηση του Λόφου Καστέλι ως σύγχρονη Δημοτική Βιβλιοθήκη να τίθεται στο τραπέζι, ο Άρης Παπαδογιάννης στήριξε την επιλογή του Βασίλη Διγαλάκη για αξιοποίηση του χώρου μέσω ιδιώτη για την μετατροπή σε ξενοδοχείο.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Απάντηση τα Χανιά μας» υποβάθμισε το ζήτημα, διερωτώμενος γιατί τόσα χρόνια δεν είχε ασχοληθεί κανείς με το θέμα του λόφου Καστέλι, καταγγέλλοντας για υποκρισία όσους τώρα ξεσηκώνονται και δείχνουν να νοιάζονται «λες και θα γίνει ένα μεγάλο έγκλημα», κατηγορώντας ευθέως τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για τη μη παρέμβασή τους.

Έτσι, μίλησε για μη καταδικαστέα ενέργεια του Πολυτεχνείου να αντλήσει έσοδα από την περιουσία του, μην καταλαβαίνοντας γιατί ενοχλεί τόσο πολύ τους Χανιώτες. Δεν δήλωσε αντίθετος στην λύση να αποκατασταθεί και γίνει ένα «στολίδι» για τουλάχιστον 25 χρόνια, στο πλαίσιο των όρων που θέλει ο δήμος να λειτουργήσει η παλιά πόλη.

Επισήμανε οτι γύρω από τον χώρο υπάρχουν και άλλα ξενοδοχεία, ενώ αν δεν αξιοποιηθεί με τον τρόπο που συμφώνησε το Πολυτεχνείο, αλλά μέσω αποκατάστασης από διαδικασίες δημοσίου θα καταλήξει ερείπιο για αρκετά χρόνια. Σχολίασε οτι σημασία δεν έχει αν θέλει ο ίδιος να γίνει ξενοδοχείο, αλλά οτι πρόκειται για βιώσιμη λύση, ενώ θα υπάρξουν νομικά ζητήματα αν «σπάσει» η σύμβαση, χαρακτηρίζοντας «πυροτέχνημα» και άσκοπη την πρόταση Σημανδηράκη για βιβλιοθήκη.

zarpanews.gr

8 thoughts on “Παπαδογιάννης για λόφο Καστέλι: Υποκρισία, δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί μας ενοχλεί τόσο πολύ το ξενοδοχείο, λες και θα γίνει το μέγιστο έγκλημα

  1. Σωστός! αν πάει για αξιοποίηση από το δήμο καλύτερα να ξαναγίνει κατάληψη, πιο πολλές πιθανότητες έχει να επιβιώσει το κτίριο.
    Οι προτάσεις για «βιβλιοθήκη- σύγχρονη απαίτηση των καιρών» και «κοιτιδα-θερμοκοιτίδα-οὐδὲν οἶδα» και έβαλαν χαρά στη ζωή μου και αφαίρεσαν από το εναπομείναν τριχωτό της κεφαλής μου.

  2. Ξερεις γιατι μας ενοχλει τοσο πολυ; Γιατι εσας τους «επεΝΔυτες» δεν σας νοιαζει ουτε το κτιριο ουτε η θεση του. Σας νοιαζει το παραδάκι και η μιζούλα. Το κτηριο δεν θα γινει ξενοδοχειο που να χτυπιεστε κατω λαμογια. ΚΑι αφηστε τα περι επενδυσεων και θεσεων εργασιας γιατι το ξερουμε το παραμυθι. Αντε μπραβο.

  3. Και εγω αν ημουν φιλος και συν-κοματοπουλο με το Διγαλακη , και ειχα και θεση, καλιωρα, δεν θα ειχα κανενα προβλημα με τα ξενοδοχεια.

  4. Επειδή λοιπόν δεν μπορείς να…κατανοήσεις ούτε το πιό απλό ζήτημα,γι’ αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ!Και εκεί (ΟΑΚ)που σε «χώσανε» μιά χαρά είσαι.Ούτε του παπά να μη το πείς!

  5. Γιατί δεν νοιάζει το μέσο ψηφορο Χανιώτη «πασοκοαριστερό» του πασοκοβλαχοδημαρχου και του «κόκκινου Παύλου» , διορισμένο στο δημόσιο με 5 rbnb πώς θα σπουδάσει το παιδί απο τα Γιαννιτσά που οι γονείς του δεν έχουνε. Να πάει να πνιγεί ο φοιτητής που θα έπαιρνε πχ κάνα φραγκο απο τα ενοικια της ροζα νέρα. Το πολυτεχνείο του χρησιμεύει του βλαχοδημάρχου μονο όταν χρειάζεται καμια μελέτη, χώρο για τους προσφυγες και το χειμώνα Οκτωβρη-Απριλιο που ειναι αδεια τα rbnb. Αυτά.

  6. ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΔΩΡΕΑN ΙΝΤΕΡΝΕΤ AIR CONDITION ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΚΑΙ ΣΠΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ 6 ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΣΑ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΤΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟ.

  7. Μα άμα βλέπεις μόνο παραδάκι και ευκαιρία για πλουτισμό και δεν έχεις καμία επαφή με τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, προφανώς και δεν μπορείς να καταλάβεις τις αντιδράσεις. Εκεί στη ΝΔ βγείτε λίγο από τους πύργους σας και ακούστε τι προβλήματα έχουν οι φοιτητές, οι εργάτες, οι νέοι. Σταματήστε να τα θυσιάζετε όλα στο βωμό του κέρδους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook