Χανιά | Παντελής Πετσετάκης: Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα κάνει καλό στη χώρα

χανιά-παντελής-πετσετάκης-ένα-ισχυρό-1693419

Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της Κυριακής, απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων, Παντελής Πετσετάκης που φιλοξενήθηκε το πρωί στο στούντιο του ZARPA RADIO 89,6 και την εκπομπή του Δημήτρη Παππά. Ο κ. Πετσετάκης, εκτίμησε ότι ο κόσμος που συναντούν στις περιοδείες ακούει και ενδιαφέρεται για τις θέσεις του κόμματος.

«Το πιο σημαντικό όταν πηγαίνουμε στα καφενεία είναι ότι μας λένε και μετά τις εκλογές να περάσετε. Αυτό είναι ένα αίτημα των ανθρώπων της υπαίθρου που πάντα τιμούν την εκλογική διαδικασία» σημείωσε.

Παράλληλα, ο κ. Πετσετάκης υπογράμμισε πως «πιστεύω στον Νίκο Ανδρουλάκη, στον πολιτικό του λόγο και σε αυτά που αυτός εκφράζει αυτή τη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά και υπερασπίζομαι αυτά που ο Νίκος Ανδρουλάκης πρεσβεύει.’

Για την προοπτική συμμετοχής του κόμματος σε συγκυβέρνηση, τόνισε πως «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έρχονται με επιθέσεις φιλίας. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μετακινηθεί από αυτές τις 12 θέσεις που έχει διατυπώσει. Δεν φοβόμαστε να πούμε κάποια πράγματα. Αυτή τη στιγμή αυτό λέμε, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε σε μια Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό Τσίπρα ή Μητσοτάκη, διότι και οι δύο έχουν κυβερνήσει, έχουν δοκιμαστεί και δεν θεωρούμε ότι μπορούν να τα καταφέρουν» ανέφερε, σημειώνοντας πως η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τα άλλα κόμματα είναι ότι προτείνει λύσεις.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ κάνει καλό στη χώρα, καθώς το χαρακτηρίζει η κοινωνική δικαιοσύνη, και είναι καλό να υπάρχει ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ γιατί μετά αυτοί που έχουν την πρωτιά θα λαμβάνουν με διαφορετικό τρόπο το τι θα πει το ΠΑΣΟΚ.

zarpaenws.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook