Χανιά | Πανέτοιμος ο Ναύσταθμος Κρήτης σε περίπτωση ατυχήματος | Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση

Εντυπωσιακή ήταν η Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος που πραγματοποιήθηκε στο Ναύσταθμο Κρήτης (ΑΜΑ), υπό τη διεύθυνση του συντονιστικού κέντρου του ΝΚ, παρουσία του Διοικητή Διοικήσεως Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού (ΔΔΜΝ), Αντιναύαρχου (Μ) Γ. Ν. Μπαμπλένη ΠΝ και του Διοικητή του ΝΚ, Πλοίαρχου Ι. Σαρρηγιάννη ΠΝ.

Στην Άσκηση συμμετείχαν προσωπικό και μέσα από το Πολεμικό Ναυτικό, το Πεδίο Βολής Κρήτης, την 5η Ταξιαρχία Πεζικού (5η ΤΑΞΠΖ), την 115 Πτέρυγα Μάχης, την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, το ΕΚΑΒ Χανίων, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων, τον Ερυθρό Σταυρό Χανίων, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Χανίων (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α) και την Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα Ναυτικού Οχυρού Χανίων (ΕΝΑΜΟΝΟΧ). Επιπλέον, συμμετείχαν ως παρατηρητές της άσκησης η Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων και η Αμερικανική Ναυτική Ευκολία Βάσης Σούδας.

Κατά την Άσκηση ελέγχθηκε η πληρότητα σχεδίασης αντιδράσεων, ο βαθμός ετοιμότητας και η ικανότητα διεύθυνσης και συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑναστάτωση σε πελάτες της Alpha Bank: Λαμβάνουν sms με κωδικούς – Τι έχει συμβεί
Επόμενο άρθροΚρήτη | Στο Ρέθυμνο συνέχισε την περιοδεία του ο Υπουργός Τουρισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ