Χανιά | Πανελλήνιες διακρίσεις για το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Αρίων» | Photos

χανιά-πανελλήνιες-διακρίσεις-για-το-σ-1224771

Το τμήμα αγωνιστικής ποδηλασίας του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες ΑΡΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, έλαβε γιά μία ακόμη χρονιά μέρος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας δρόμου και στο FESTOS EUROPEAN PARACYCLING CUP 2021 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Μαίου στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

Η αποστολή αποτελείτο από τον Αρχηγό Βαρδάκη Αντώνη, τον Προπονητή Μανώλη Μεντάκη, τους πιλότους tandem Κατερίνα Τζομπανάκη και Βαγγέλη Κεχαγιά και τους αθλητές Βαγγέλη Βολάνη, Νικόλα Παραδομενάκη, Εύα Τσιχλάκη και Γιώργο Πετράκη.

Οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές είναι: Βαγγέλης Βολάνης 1η θέση στο δρόμο αντοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο EUROPEAN PARACYCLING CUP και 1η θέση στην ατομική χρονομέτρηση αντίστοιχα. Νικόλας Παραδομενάκης 3η θεση στο δρόμο αντοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και 3η θέση στην ατομική χρονομέτρηση αντίστοιχα. Ευα Τσιχλάκη και Κατερίνα Τζομπανάκη 1η θεση στο δρόμο αντοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 2η στο EUROPEAN PARACYCLING CUP και 1η και 2η θέση στην ατομική χρονομέτρηση αντίστοιχα. Γιώργος Πετράκης και Βαγγέλης Κεχαγιάς 4η θεση στο δρόμο αντοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο EUROPEAN PARACYCLING CUP και 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση αντίστοιχα.

Η οικογένεια του Αρίωνα μόνο περήφανη μπορεί να είναι για τις εκπληκτικές επιδόσεις, αλλά κυρίως γιά τη συμμετοχή της ομάδας. Παρά την αντικειμενική δυσκολία στις προπονήσεις, που συνεχίστηκε και αυτήν την αγωνιστική περίοδο, οι αθλητές, οι πιλότοι και οι προπονητές του σωματείου, με το αστείρευτο μεράκι τους και το ομαδικό τους πνεύμα, μας δείχνουν τον δρόμο γιά την συνέχιση της προσπάθειας και με την ευχή να τρέξουν ξανά σύντομα όλοι οι αθλητές μας μαζί, στις πίστες, στο δρόμο και στα πάρκα.

Το αθλητικό σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες ΑΡΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ευχαριστεί θερμά την Αθλητική Ομοσπονδία ΕΑΟΜ ΑμεΑ.zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook