Χανιά-Πανελλαδικές εξετάσεις: Στοχεύουν ψηλά οι μαθητές των γενικών λυκείων – Πώς έγραψαν στα θέματα της Έκθεσης | Video+Photos

χανιά-πανελλαδικές-εξετάσεις-στοχεύ-1704663

Πιο εύκολα σε σχέση με πέρσι και αναμενόμενα χαρακτήρισαν τα θέματα της Έκθεσης-Νεολληνικής Γλώσσας οι μαθητές των γενικών λυκείων, που ξεκίνησαν σήμερα τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Στα Χανιά, οι μαθητές, μιλώντας στο zarpanews.gr, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για τα γραπτά τους, χαρακτηρίζοντας το θέμα sos. Οι ίδιοι δήλωσαν τις σχολές που επιθυμούν να περάσουν, με την πλειοψηφία αυτών να είναι υψηλόβαθμες και με τον πήχη να είναι ανεβασμένος. Νομική, Πολυτεχνείο, Αρχιτεκτονική, Οικονομικό και Πληροφορική ανάμεσα στις σχολές που στοχεύουν.

Ο Άγγελος, ο Δημήτρης, ο Χρήστος, Η Μαρία, ο Μπρίσλι, ο Γιάννης, η Ελένη και η Αλεξάνδρα ήταν οι μαθητές που μίλησαν στο zarpanews.gr και σχολίασαν τα σημερινά θέματα.

Χαρακτηριστική ήταν και η παρουσία των γονέων που στέκονταν με την βροχή έξω από τα σχολικά συγκροτήματα κρατώντας ομπρέλες, περιμένοντας τα παιδιά τους με αγωνία για να μάθουν πως έγραψαν.

Οι μαθητές των γενικών λυκείων θα συνεχίσουν τις εξετάσεις την Τρίτη 6 Ιουνίου με μαθήματα προσανατολισμού ενώ οι μαθητές των ΕΠΑΛ, θα εξεταστούν αύριο Σάββατο στα Μαθηματικά.

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook