Παναγιώτης Σημανδηράκης για το τέλος του πάρκινγκ στη Σπλάντζια: «Είχε θαφτεί από τον θόρυβο και την κίνηση»

παναγιώτης-σημανδηράκης-για-το-τέλος-1093196

Η ιστορικότητα και η ομορφιά της περιοχής της Σπλάντζιας τα τελευταία χρόνια είχε «θαφτεί” κάτω από τον θόρυβο, την ανεξέλεγκτη κίνηση, την αδιαφορία για τον δημόσιο χώρο, σχολιάζει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε οτι με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση όλων των οχημάτων καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, με την πρόβλεψη, φυσικά, θέσεων πάρκινγκ για τους μόνιμους κατοίκους και ωραρίου για την τροφοδοσία των καταστημάτων της περιοχής αλλά και την λειτουργία του ιστορικού ναού του Αγ. Νικολάου.

Στόχος, όπως συμπληρώνει, η συνολική αναβάθμιση και η ανάδειξη αυτού του κρυμμένου έως τώρα θησαυρού της πόλης μας, που θα ολοκληρωθεί και θα διαφυλαχθεί με την ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας Χανίων.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Παναγιώτης Σημανδηράκης για το τέλος του πάρκινγκ στη Σπλάντζια: «Είχε θαφτεί από τον θόρυβο και την κίνηση»

  1. Κ.δημαρχε για τη Σήφακα θα κανετε κατι; Εχετε περασει να δειτε τι γίνεται ολη μερα και ολη νύχτα;Εδω δεν εχει μονιμους κατοίκους πιυ θελουν να παρκαρουν; Να ηρεμησουν απ τη φασαρία; Να δωσετε και εδω θέσεις παρκινκ για τους μόνιμους κατοίκους! Η πινακίδα οπως και οι καρυες ειναι διακοσμητικες!Η δημοτική αστυνομία γρήγορα να αναλάβει καθήκοντα οπως παλια!Οταν υπηρχε περνουσαν δυο φορές τη μερα και εγραφαν.

  2. Κύριε Δήμαρχε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτοί που παρκάρουν παράνομα στη συγκεκριμένη περιοχή δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τηρήσουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αν δεν επιβαλλετε καθημερινά πρόστιμα στους παραβάτες.

  3. Και τώρα θα θαφτεί από τα τραπεζοκαθίσματα,από την μουσική μέχρι το πρωΐ και από τα φορτηγά τροφοδοσίας 20 ώρες το 24ωρο!Ο μόναδικός(!) δήμος της χώρας χωρίς Δημοτ.Αστυνομία!
    Αλλά τί να πεί κανείς,»παιδί» του Τσοχατζόπουλου είναι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook