Χανιά | Παλμός και συνθήματα στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο | Video+Photos

χανιά-παλμός-και-συνθήματα-στο-πανεκπ-1176335

Μαζική ήταν η συμμετοχή δασκάλων, καθηγητών, φοιτητών, μαθητών και γονέων στο σημερινό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο των Χανίων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοινώσεις, το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία, όχι μόνο βοηθά τη νεολαία να σπουδάσει, αντίθετα την ωθεί μακριά από τα πανεπιστήμια.

Έτσι, διαμαρτύρονται, για την απουσία μέτρων για τον κορονοϊό στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, την τοποθέτηση αστυνομίας στα πανεπιστήμια την ώρα που ο προϋπολογισμός τους υφίσταται τεράστιες περικοπές, τη βάση του 10, το σύστημα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών κ.α.

Δείτε στο βίντεο δηλώσεις εκπροσώπων:

Η πορεία πέρασε και από το γραφείο του βουλευτή Χανίων, Βασίλη Διγαλάκη, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ κάποιοι πέταξαν αυγά στην ταμπέλα του γραφείου του.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Παλμός και συνθήματα στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο | Video+Photos

  1. ….βαλτε τους να κανουν μαθημα πρωι απογευμα αφου θελουν 15αρια τμηματα να δουμε θελουν!?
    …..βαλτε τους στις ενοριακες αιθουσες να πηγαινουν να κανουν μαθημα να δουμε θελουν?
    …..αστε λοιπον ….αιντε….

  2. Στα χρόνια τα δικά μου ήμασταν 72 μαθητές σε κάθε τμήμα (Β’ 6τάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Χανίων) και ΜΑΘΑΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ (οι περισσότεροι μπήκαν ΑΕΙ). Τώρα με 25 / τμήμα, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ. Δεν θέλουν Αστυνομία αλλά ΑΝΟΜΙΑ, για να σπάνε, να καίνε να καταστρέφουν δημόσια περιουσία, να λοιδωρούν καθηγητές κλπ κλπ. Σα δε ντρέπονται. ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ τον φορολογούμενο Έλληνα. ….

  3. Καλα τα πανο ειναι για κλαματα μη πω κατι αλλο….χωρις βαση εισαγωγης! Σοβαρα? Ε δε πατε καλα σιγουρα…..και τα αλλα που αναφερονται διαμαντακια ειναι! Ουστ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook