Χανιά | Πάλι τα ίδια… Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί η έξοδος στο Κεδρόδασος | Photo

χανιά-πάλι-τα-ίδια-σε-σκουπιδότοπο-έ-1263805

Απογοητευτικές εικόνες απαθανατίζει η κάμερα των επισκεπτών στο Κεδρόδασος. Για ακόμη μία φορά, την ομορφιά του τόπου, σχεδόν σκεπάζει η αδιαφορία των αρμόδιων, που δεν κάνουν κάτι για το σημείο.

Ο χώρος στάθμευσης έχει μετατραπεί πλέον σε σκουπιδότοπο με τους κάδους να ξεχειλίζουν για άλλη μία φορά από σκουπίδια και ο αέρας που πνέει στην περιοχή να κάνει ακόμη πιο άσχημο το θέαμα και να σκορπά παντού τα απορρίμματα

Υπενθυμίζεται πως πριν από σχεδόν 10 ημέρες, αναγνώστης του zarpanews.gr είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο (δείτε εδώ).

Κι όμως, δεν έχει υπάρξει ακόμη μέριμνα… Οι αρμόδιοι ακούν;

One thought on “Χανιά | Πάλι τα ίδια… Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί η έξοδος στο Κεδρόδασος | Photo

  1. Αγαπητέ (ή), γιατί σας κάνει έκπληξη ? Στην Κρήτη και στην Ελλάδα δε ζούμε ?
    Δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι είμαστε ένας από τους πιο βρομιάρηδες λαούς του κόσμου ? Δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι σαν γνήσιοι ανατολιτες και τουρκόσποροι τα σκουπίδια στους δρόμους, δάση, παραλίες και το δάχτυλο στο ορυχείο της μύτης πριν πιάσουμε το ψωμί η το πιάτο είναι σήμα κατατεθέν του ένδοξου, ευρωπαϊκού λαού μας ? ( εδώ γελαμε φυσικά ). Νομιζετε ότι οι μύγες που συναγωνίζονται μαζί μας ποιός θα φαει πρώτος το φαΐ η ψωμί μας είναι στη χώρα μας λόγω καιρού η κάνουν τουρισμό ? και δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι λόγω βρωμιάς και σκουπιδιών ?
    Μιλάω με συγγενικό μου πρόσωπο που μένει στο εξωτερικό 45 χρόνια και δεν έρχεται τα καλοκαίρια Κρήτη γιατί μας λέει καθαρα δεν θέλω να δουν τα παιδιά μου να διώχνουν μύγες από τα πιάτα, να δουν πως μεγάλωσα γιατί εκεί δεν υπάρχει μύγα ούτε μέσα ούτε έξω από το σπίτι. Καυχώμαστε για τουρισμό οταν το 90% των τουριστών (εκτός τους βαλκάνιους και ανατολικό ευρωπαίους ) ανασαίνουν με ανακούφιση γιατί φεύγουν από τη χώρα της βρωμιας, των σκουπιδιών και της μύγας ! ! Ποιά αρχαία αγάλματα και πολιτισμοί. Ποιός ήλιος και ποια θάλασσα θα κάνει οποιοδήποτε κανονικο ανθρωπο να αγνοήσει αυτό που βλέπει παντού η τα σύννεφα της μύγας που πρέπει να διώχνει συνέχεια από τα πιάτα του πριν να του έρθει αναγούλα και αρχισει να ξερνάει ???
    Το πρόβλημα έχει λύσει γιατί έχει λυθεί στα περισσότερα ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook