Χανιά | Παίζουν μπάσκετ με φόντο τον Λόφο Καστέλι – Τουρνουά 3χ3 στο Ενετικό Λιμάνι | Photos

χανιά-παίζουν-μπάσκετ-με-φόντο-τον-λόφ-1701047

Τουρνουά μπάσκετ 3χ3 διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων. Επρόκειτο για το  1ο «3×3 Master Series», το οποίο διοργανώθηκε από την ΕΟΚ με τη συνδρομή του δήμου Χανίων και αποτέλεσε τον 1ο σταθμό της μεγάλης σειράς τουρνουά 3×3 Master Series, η οποία ανήκει στην κατηγορία FIBA Quest, και θα οδηγήσει τη νικήτρια ομάδα της σειράς στο FIBA 3×3 World Tour στην Κωστάντζα της Ρουμανίας.

Ένα ανοικτό… φορητό γήπεδο μπάσκετ στήθηκε δίπλα στο Γυαλί Τζαμί και οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ φίλοι και περαστικοί σταμάτησαν για να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες που στήθηκαν στο σημείο.

Η σειρά 3×3 Μaster Series περιλαμβάνει 5 διαφορετικά τουρνουά 3×3 σε 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Καβάλα, Βόλος), τα οποία θα καταλήξουν σε έναν Μεγάλο Τελικό (3×3 ΟΠΑΠ Master Series Finals) από τον οποίο θα προκύψει η νικήτρια ομάδα του 3×3 Μaster Series, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο FIBA 3×3 World Tour.

Στο τελικό 3×3 OΠΑΠ Master Series θα συμμετάσχουν οι καλύτερες ομάδες της χώρας στις κατηγορίες +18 και U18, Άνδρες και Γυναίκες, οι οποίες θα έχουν κερδίσει την πρόκρισή τους μέσα από τους επιμέρους σταθμούς.

One thought on “Χανιά | Παίζουν μπάσκετ με φόντο τον Λόφο Καστέλι – Τουρνουά 3χ3 στο Ενετικό Λιμάνι | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook