Χανιά | Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου σε νήπιο σταθμού του ΔΟΚΟΙΠΠ έδωσε η Make Roads Safe Hellas

χανιά-παιδικό-κάθισμα-αυτοκινήτου-σε-1480763

Η Make Roads Safe Hellas στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου, που επιτελεί για την ασφάλεια των παιδιών στους δρόμους, προχώρησε στη δωρεά ενός (1) παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου μάρκας BMW/MINI για παιδί, ηλικίας 5-12 ετών, προς τον Δήμο Χανίων.

Η δωρεά του παιδικού καθίσματος κατέστη δυνατή με την πρωτοβουλία της BMW Group Hellas να υποστηρίξει τη διεθνή εκστρατεία ενημέρωσης της EASST (Eastern Alliance of Safe and Sustainable Transport) και του μέλους της στην Ελλάδα, Make Roads Safe Hellas για την ορθή χρήση παιδικών καθισμάτων, αποδεικνύοντας την ευαισθησία της απέναντι στο σημαντικό θέμα της οδικής ασφάλειας.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας -Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.- πραγματοποίησε κλήρωση ανάμεσα στα φιλοξενούμενα νήπια και βρέφη, που φιλοξενεί καθημερινά στους σταθμούς που εποπτεύει, για τη δωρεά του παιδικού καθίσματος.

Σήμερα, Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Στυλιανός Βαλυράκης, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. της Make Roads Safe Hellas, Μηνά Βουλγαρίδη, παρέδωσε στην γονέα του τυχερού νηπίου της κλήρωσης, Αναστασία Καπριδάκη, το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook