Χανιά | Παιδική έκθεση γλυπτικής – κεραμικής και παράλληλες εκδηλώσεις στα Ντουλιανά

χανιά-παιδική-έκθεση-γλυπτικής-κερα-1466174

O πολιτιστικός σύλλογος Ντουλιανών σας καλεί στην τριήμερη έκθεση πήλινων γλυπτών και κεραμικών στο κτίριο του Συλλόγου στην πλατεία του χωριού. Η έκθεση σηματοδοτεί το κλείσιμο του 2ου κύκλου μαθημάτων γλυπτικής για παιδιά που ολοκληρώθηκε με την καθοδήγηση και επιμέλεια της κυρίας Γιανακουλάκου Ελένης (γλύπτρια /εικαστικός).

Η θεματολογία της έκθεσης ακολουθεί φυσικά αυτή των εργαστηρίων. Με Αποκορωνιώτικο πηλό τα παιδιά αποδίδουν τοπικούς μύθους, εμπνέονται από παραδόσεις και ανοίγουν τα φτερά τους στον δημιουργικό κόσμο της πανάρχαιας τρισδιάστατης απεικόνισης της γλυπτικής με πηλό.

«Σας περιμένουμε να θαυμάσετε μαζί μας από κοντά την έκθεση των μικρών μας δημιουργών την Παρασκευή 17, Σάββατο 18, και Κυριακή 19 Ιουνίου στα Ντουλιανά. (Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 19:30-21:30)» αναφέρει ο Σύλλογος.

Μάθετε περισσότερα για τα παιδικά εργαστήρια γλυπτικής στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της κυρίας Γιαννακουλάκου στην ιστοσελίδα του συλλόγου Ντουλιανών. (douliana.com)

Επίσης την Παρασκευή στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό σεμινάριο αρχάριων πάνω στους κρητικούς χορούς με ζωντανή μουσική.

Διδασκαλία Ειρήνη Χρυσουλάκη, (Δ.Ο Εσμιγιάς). Παίζουν οι Κοτζαμπασάκης Στελιος Λυρα και Κουρκουνάκης Κώστας Λαγούτο.

Το Σάββατο στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η 1η συνάντηση της παιδικής μας χορωδίας με πρόβες αλλά και στήσιμο του προγράμματος με προτάσεις και ιδέες των μελών.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook