Χανιά | Παγιδευμένοι στα σπίτια τους όταν έχει μπάλα! Τι καταγγέλλουν κάτοικοι από τα Περβόλια

χανιά-παγιδευμένοι-στα-σπίτια-τους-ότ-795999

Αγανακτισμένες από την αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό συμπολιτών, αλλά και αρχών είναι τρεις οικογένειες που έχουν την ατυχία όπως φαίνεται τελικά, να μένουν κοντά στο γήπεδο των Περιβολίων.

Όπως καταγγέλλουν στο zarpanews.gr, τα τελευταία χρόνια και ειδικά από τότε που το γήπεδο άρχισε να χρησιμοποιείται από τις τοπικές ομάδες για τους αγώνες μεγάλων κατηγοριών, οι ίδιοι βρίσκονται για ώρες εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους καθώς όπως σημειώνουν «οι φίλαθλοι με περίσσια ευκολία μας κλείνουν το δρόμο που οδηγεί στο σπίτι μας παρκάροντας όπου βολεύονται!!!».

Μάλιστα για την κατάσταση επανειλημμένα έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι, αλλά η ανταπόκριση είναι ανύπαρκτη.

Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι:

«Μένουμε στα Περιβόλια, μέσα σε ένα αδιέξοδο στενό, λίγο πριν το γήπεδο. Είμαστε 3 οικογένειες που αριθμούν 9 μέλη, μεταξύ των οποίων μια ηλικιωμένη 90 ετών, ένας καρδιοπαθής κ 2 μικρά παιδιά.Κάθε φορά που έχει αγώνα στο γήπεδο των Περιβολιων, οι φίλαθλοι με περίσσια ευκολία μας κλείνουν το δρόμο που οδηγεί στο σπίτι μας παρκάροντας όπου βολεύονται!!!

Ένας εκ των κατοίκων είναι αυτοκινητιστής (κάτοχος φορτηγού ΔΧ) ένας άλλος ,ιδιοκτήτης λεωφορείου. Κάθε φορά που έχει αγώνα αδυνατούν  να πάνε  για δουλειά, καθώς τα οχήματα τους δεν μπορούν να εξέλθουν του στενού μια και οι παρευρισκόμενοι στο γήπεδο για να μην περπατήσουν πολύ μας κλείνουν το δρόμο….

Τι κι αν σταθμεύουμε τα οχήματα μας σε τέτοια θέση ώστε να φαίνονται απο τους υποψήφιους προς παρκάρισμα καθε φορά που μαθαίνουμε πως θα χει αγώνα, τι κ αν χρόνια τώρα ενημερώνουμε την τροχαία, τον Δήμο…. καμιά απολύτως αλλαγή!!!

Τι θα γίνει αν κάποια φορά χρειαστεί να πάμε στο γιατρό;;; Αν στα σπίτια μας προκύψει ένα έκτακτο περιστατικό που χρήζει παρουσία ασθενοφόρου ίσως;;;;;…….

Διερωτόμαστε….. χρόνια τώρα!!!!»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook