Χανιά | Ουρές κόσμου στη Δημοτική Αγορά για τα rapid test | Photos

χανιά-ουρές-κόσμου-στη-δημοτική-αγορά-1187055

Αθρόα προσέλευση κόσμου σημειώνεται από το πρωί στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στα rapid test που διεξάγει ο ΕΟΔΥ.

Δεκάδες Χανιώτες έχουν συγκεντρωθει σε ουρές που καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της πλατείας, όοπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr

Η προσέλευση αυτή πιθανότατα προκλήθηκε λογω της ανησυχίας που προκάλεσε ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων στα Χανια την τελευταια εβδομάδα

Υπενθυμίζεται ότι οι έλεγχοι θα διεξάγονται μέχρι τις 14:00 μμ. Οι προσερχόμενοι πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους ή τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test, ενώ για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ΚΟΜΥ Χανίων, Στέφανο Ντουκάκη, αν η προσέλευση συνεχιστεί σε αυτούς τους ρυθμούς, θα είναι το πιο πολυπληθές τεστ που θα έχει γίνει στα Χανιά.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Ντουκάκης:

4 thoughts on “Χανιά | Ουρές κόσμου στη Δημοτική Αγορά για τα rapid test | Photos

  1. Μα δειτε εδω κατι χαζους… Μικροι, μεγαλοι, γιατροι, δικηγοροι, δασκαλοι και αλλοι εκατονταδες και τρεχουν να κανουν τεστ…
    ΜΠΕΕΕΕ θα πει ο Σακης και ο Μακης απο τη Ζουρβα και τα Μεσκλα που δεν εχει ιδεα απο ιατρικη και επιδημιολογικη επιστημη…
    ΜΠΕΕΕΕ θα πει ο Λακης και ο Τακης οριακα τελειωσαν το Λυκειο και λενε οτι τρεξτε να κανετε τεστ να ανεβουν τα κρουσματα να μας κλεισουν, βεβαια το λενε εδα κανα μηνα αυτο και τωρα αυξηθηκαν τα κρουσματα. Επισης τα πρωτα 100 ειναι ολα αρνητικα αλλα μαλλον ειναι για να θολωσουν τα νερα!
    Και προς Θεου δεν εχω κατι με τους αμορφωτους! Αλλα σιγουρα δεν δεχομαι να εκφερουν αποψη που εναντιωνεται και καταρριπτει μια επιστημη και κυριως που ειναι επικινδυνη προς τη δημοσια υγεια!

    1. Συμφωνώ, και θα προσέθετα, ότι δυστυχώς, αυτοί που πάνε και κάνουν τεστ είναι εκείνοι που προσέχουν και καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

  2. Ραφαήλ μου μια ερώτηση μόνο, εντάξει οι «αμόρφωτοι» άνθρωποι λένε αυτά που λένε και σαφώς δεν αμφισβητούμε φαντάζομαι αυτό το δικαίωμα. Οι «μορφωμένοι» εν προκειμένω οι λοιμωξιολόγοι που γεμίζουν τα κανάλια και μας λένε τη μία «δεν χρειάζονται μάσκες» ενώ τώρα μιλάνε για διπλή μάσκα, την άλλη «τα παιδιά δεν κολλάνε» το οποίο μετά άλλαξε και έκλεισαν τα σχολεία όλων των βαθμίδων, την μία έλεγαν πως δεν κολλάει με την ζέστη την άλλη πως κολλάει, αυτοί που πρότειναν lockdown ενώ στις μεγάλες πόλεις γίνεται χαμός στα ΜΜΜ ή στα Super Market ή έξω από τράπεζες, αυτοί οι μορφωμένοι λοιπόν θεωρείς πως τα κάνουν όλα σωστά; Εγώ με το φτωχό μου μυαλό λέω όχι, και όσο διαβάζω γιατί ευτυχώς υπάρχουν τις δηλώσεις για τις 1200 και βάλε ΜΕΘ ανά την επικράτεια εκ των οποίων κοντά 700 είναι Covid αλλά με 400 διασωληνομένους κρουβώμαστε το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως θα ήθελα πολύ να είμαι αμόρφωτος ώστε να μην κατανοώ το μέγεθος της κοροϊδίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook