Χανιά | Ουκρανοί συγκεντρώθηκαν στη Δημοτική Αγορά – «Θέλουμε να φύγουν οι Ρώσοι από τη χώρα μας»

χανιά-ουκρανοί-συγκεντρώθηκαν-στη-δη-1388272

Μερικές δεκάδες Ουκρανοί, η πλειοψηφία των οποίων μένει μόνιμα στη χώρα μας, συγκεντρώθηκαν μετά τις 17:00 της Κυριακής στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων, κρατώντας σημαίες της χώρας τους και φωνάζοντας συνθήματα. Αφορμή, ο πόλεμος στην Ουκρανία που ξεκίνησε από τις 24 Φεβρουαρίου.

«Έχει τανκς, σκοτώνουν ανθρώπους. Έχουμε δουλέψει τόσα χρόνια και τώρα σκοτώνουν τα παιδιά. Έχω δυο γιους που πολεμούν, έναν 44 ετών και έναν 31 ετών. Και οι δύο είναι στον πόλεμο. Με τον μεγάλο δεν μπορώ να μιλήσω, δεν επιτρέπεται το τηλέφωνο. Ο μικρός όμως είναι στο Λβοφ, χθες πήγαν εκεί για την αεράμυνα», είπε η κα Φωτεινή, μια εκ των συγκεντρωμένων.

«Θέλουμε να φύγει ο Πούτιν από την Ουκρανία. Είμαστε εδώ στην Ελλάδα 25 χρόνια. Δεν έχουμε καμία διαφορά μεταξύ μας, μιλάμε Ρώσικα, Ουκρανικά, Ελληνικά. Κανείς δεν θα κερδίσει όμως τους Ουκρανούς», προσέθεσε ακόμα η μεσήλικας Ουκρανή.

Η πολεμική σύρραξη συνεχίζεται, ενώ σύγχυση επικρατεί σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το ενδεχόμενο διακοπής εχθροπραξιών.

Δείτε εικόνες από τη Δημοτική Αγορά:zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Ουκρανοί συγκεντρώθηκαν στη Δημοτική Αγορά – «Θέλουμε να φύγουν οι Ρώσοι από τη χώρα μας»

  1. νικ αναρωτιέμαι πόσο σκατοκεφαλος παίζει να είσαι. Ανεξάρτητα με τα πιστεύω σου, πως είναι δυνατόν να κάνεις τέτοιου είδους σχόλιο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook