Χανιά | Ορκίστηκαν οι τρεις υπάλληλοι του “Βοήθεια στο σπίτι” στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Αποκορώνου

χανιά-ορκίστηκαν-οι-τρεις-υπάλληλοι-τ-1724033

Ορκίστηκαν σήμερα Δευτέρα 03.07.2023 οι τρεις υπάλληλοι του “Βοήθεια στο σπίτι” οι οποίοι ανήκουν πλέον στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Αποκορώνου.

Πρόκειται για τις υπαλλήλους Αναστασάκη Φιλία κατηγορίας/κλάδου ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, Ματσαμάκη Αθηνά κατηγορίας – κλάδου ΤΕ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ και Πολομαρκάκη Αγάπη κατηγορίας – κλάδου ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, όπου ύστερα από την πολύχρονη διεκδίκηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του Δήμου μας από τη θέση πλέον του μόνιμου προσωπικού του Δήμου.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς, συγκίνησης και ικανοποίησης παρουσία του Δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, ο οποίος τις συνεχάρη για τον άψογο επαγγελματισμό τους, τη συνέπεια, τη διακριτικότητα και την ευαισθησία που δείχνουν σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ατόμων που εξυπηρετούν, από τη θέση του μονίμου υπαλλήλου που δικαιωματικά τους αξίζει.

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκε και η προϊσταμένη κοινωνικής προστασίας, παιδείας και πολιτισμού του Δήμου κ. Μπενάκη Χρυσούλα, η οποία αφού τις συνεχάρη, τις ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου όπου και άνηκαν μέχρι σήμερα και δήλωσε πεπεισμένη για την συνέχειά της.

Η κ.Φιλία Αναστασάκη μιλώντας εκ μέρους των υπαλλήλων που ορκίστηκαν, ανέφερε: “Η σημερινή ημέρα της ορκωμοσίας μας αποτελεί ορόσημο στην επαγγελματική μας σταδιοδρομία, στο ίδιο αντικείμενο, στον ίδιο Δήμο. Ανοίγει ένας νέος κύκλος προκλήσεων και συνεχούς προσπάθειας για την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών των ανθρώπων που βρίσκονται σε ευαλωτότητα και χρειάζονται τη βοήθειά μας. Είναι γεγονός οτι η σταθερότητα , πλέον, στο πλαίσιο της εργασίας μας, μας εμπνέει μεγαλύτερη ασφάλεια και αναχαιτίζει την αγωνία μας μετά από 20 χρόνια συμβάσεων.Ευχαριστούμε τη δημοτική αρχή και το τοπικό και πανελλήνιο σωματείο του “Βοήθεια στο σπιτι” , όπου με την υποστήριξη και την επίμονη προσπάθεια, δικαιώθηκε ένα τόσο σηματικό για εμάς, αίτημα χρόνων.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook