Χανιά | Οριστική η απόφαση για το κλείσιμο της μοναδικής τράπεζας στις Βουκολιές! Πότε θα πάψει η λειτουργία της

χανιά-οριστική-η-απόφαση-για-το-κλείσι-927154

Οριστική και αμετάκλητη φαίνεται πως η απόφαση για το κλείσιμο του καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στις Βουκολιές του δήμου Πλατανιά, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr.

Ήδη έχουν ξεκινήσει από τους εργαζόμενους του καταστήματος οι διαδικασίες για την παύση της λειτουργίας του που προβλέπεται να γίνει στις αρχές του επόμενου μήνα.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες μέρες κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής είχαν πραγματοποιήσει κινητοποίηση διαμαρτυρίας ζητώντας να παραμείνει και να λειτουργεί το κατάστημα καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα προβλήματα που θα προέκυπταν στις συναλλαγές τους θα ήταν πολλά, ενώ παράλληλα και οι ίδιοι για να εξυπηρετηθούν θα ήταν αναγκασμένοι να κάνουν μετακινήσεις αρκετών χιλιομέτρων.

Εν τω μεταξύ σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι κάτοικοι και οι απασχολούμενοι της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούνταν από το κατάστημα είναι αποφασισμένοι τις επόμενες ημέρες να «τραβήξουν» τα χρήματα τους από την τράπεζα.

Τέλος αυτό που επίσης ανησυχεί κατοίκους αλλά και τοπικούς φορείς είναι το ενδεχόμενο του να πάψει να λειτουργεί και το τοπικά κατάστημα των ΕΛΤΑ στις Βουκολιές γεγονός που αν συμβεί θα μεγιστοποιήσει την υποβάθμιση της περιοχής ενώ θα προκαλέσει και τεράστια προβλήματα στις συναλλαγές που πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι, καθώς θα χαθεί και η παραμικρή δυνατότητα για κάτι τέτοιο.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook