Χανιά | Οργανική ύλη σε αποσύνθεση και όχι λύματα οι αφροί στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων λέει η ΔΕΥΑΧ

χανιά-οργανική-ύλη-σε-αποσύνθεση-και-ό-1150959

Σε οργανική ύλη σε αποσύνθεση αποδίδει η ΔΕΥΑΧ τον αφρισμό όπως αναφέρει, που απεικονίζεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε πριν δύο ημέρες, από το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων:

Η απάντηση της ΔΕΥΑΧ:

«Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι μετά από ελέγχους που διενήργησε στις 15/12/2020 και στις 16/12/2020 τόσο στα αντλιοστάσια λυμάτων του ενετικού λυμένα όσο και στους αγωγούς λυμάτων και όμβριων της δεν υπήρξε δυσλειτουργία του δικτύου.

Συνεπώς ο αφρισμός που απεικονίζεται στις φωτογραφίες του δημοσιεύματος σας πιθανότατα οφείλει την ύπαρξη του σε φυσικά αίτια και δημιουργείται όταν ισχυροί άνεμοι προκαλούν τρικυμία στη θάλασσα κι υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση οργανικής ύλης σε αποσύνθεση.»

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Οργανική ύλη σε αποσύνθεση και όχι λύματα οι αφροί στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων λέει η ΔΕΥΑΧ

  1. Όταν ο κάθε πονηρός που με ένα κινητό στο χέρι νομίζει ότι θα πάρει πούλιτζερ με την «καταγγελία» του, το θέμα αποκτάει γέλιο. Όλοι ξέρουν ότι στις περιπτώσεις ισχυρών βοριάδων οι αφροί που συσσωρεύονται στο σημείο ειναι φίκια απ το απέναντι άνοιγμα στον προσήνεμο μωλο. Μπράβο λοιπόν στον φίκια για την καταγγελία του και στην επομενη κακοκαιρία να ξανακαταγγείλει τα φίκια

  2. Ποια φικια? Τι πίνεις ρε φίλε?τι και πόσο?
    Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της δευαχ είσαι? :))))
    Εκεί στη δευαχ έχετε ξεφύγει εντελώς,μαζευτειτε γιατί σας κράζει ο κόσμος πια.

  3. ΒΡΩΜΙΆ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΊΑ ΧΕΙΜΏΝΑ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ. ΑΝΕΎΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΜΌΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΙΚΌΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΌΜΕΝΗ ΣΕ ΛΙΜΆΝΙ, ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ, ΤΑΡΣΑΝΑ, ΚΟΥΜΠΕΛΗ.
    ΠΌΣΑ ΤΈΤΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΊΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ…..
    ΓΙΑΤΊ Η ΘΕΣΟΎΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΈΧΕΙ ΜΈΛΙ. ΚΑΙ ΜΙΣΘΌ ΦΥΣΙΚΆ.

  4. κα Χατζηδακη, προεδρος δευαχ, εξαφανισμενη …….
    Για να ρωτησω ομως κατι? Με ποια λογικη ασχολουνται με τα κοινα, παιρνουν αποζημιωση απο τα ταμεια τα δημοσια οταν δεν προσφερουν τα αναλογα? Πως μετα βγαινουν και λενε οτι «προσφερουν»?Γιατι δεν υπηρετουν αφιλοκερδως?
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook