Χανιά | Ωραίοι γονείς… «Τρικάβαλο» με τα παιδιά του χωρίς κράνος | Photo

χανιά-ωραίοι-γονείς-τρικάβαλο-με-τ-853543

Σεβασμός πουθενά από τους Χανιώτες οδηγούς. Ούτε στους πεζούς, στους άλλους οδηγούς, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ούτε και στα… ίδια μας τα παιδιά.

Ο οδηγός της φωτογραφίας έχει «φορτώσει» στη μηχανή του τα δύο μικρά παιδιά του, χωρίς καν κράνος. Αν αυτή η μηχανή τρακάρει, ποιος θα έχει την ευθύνη, ποιος θα πρέπει να απολογηθεί στην οικογένεια;Μάλλον μερικοί από εμάς θα πρέπει να σταματήσουμε να… κράζουμε και να κοιτάξουμε τα δικά μας λάθη και την ανευθυνότητα.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Ωραίοι γονείς… «Τρικάβαλο» με τα παιδιά του χωρίς κράνος | Photo

  1. Αυτος ειναι για τη προνοια απευθειας ,εν συνεχεια διπλωμα αφαιρεση για ενα εξαμηνο να στρωσει και αλλο ενα εξαμηνο κοινωνικη εργασια.Να δουμε θα το ξανακανει?!

  2. Moνο εμεις φταιμε. Εμεις δεν θα βαλουμε το κρανος ‘Η δεν θα ΔΕΣΟΥΜΕ το κρανος, εμεις θα πατησουμε το γκαζι, εμεις θα κανουμε αντικανονικη προσπεραση, εμεις δεν θα σεβαστουμε τον ΚΟΚ γιατι… ΕΕΕΕΕΕΕΛΑΑΑΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….. Ουτε ο Βουλγαρακης φταιει, ουτε ο Περιφεριαρχης φταιει, ουτε η «κακια η ωρα» φταιει, ουτε ο Δημαρχος ουτε ο ΒΟΑΚ ουτε κανεις. Μονον εμεις εχουμε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθυνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook