Χανιά | Ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδος σκοποβολής ΤΡΑΠ-ΣΚΗΤ | Photos

χανιά-ολοκληρώθηκε-το-κύπελλο-ελλάδο-1067313

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου 2020 η Σκοπευτική Λέσχη Κρήτης (ΣΚΟ.ΛΕ.Κ) σε συνεργασία με την Σκοπευτική Ομοσπονδία Έλλάδος (ΣΚ.Ο.Ε) διοργάνωσε στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων τους Πανελλήνιους αγώνες ΤΡΑΠ και τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος ΤΡΑΠ-ΣΚΗΤ. Παρά την δίμηνη και πλέον αποχή των σκοπευτών λόγω πανδημίας COVID-19 οι αγώνες είχαν τεράστια αγωνιστική αλλά και οργανωτική επιτυχία.

Πολύ μεγάλη εμφάνιση από τον σκοπευτή Μάκη Μιτα (ΒΑΡΔΑΣ) με ισοφάριση του Πανελλήνιου ρεκόρ ΣΚΗΤ με 124/125 , μια από τις καλύτερες επιδόσεις για το 2020 στον κόσμο αλλά και η φανταστική επίδοση της σκοπεύτριας του συλλόγου Εμμανουέλας Κατζουράκη (ΣΚΟΛΕΚ) στο ΣΚΗΤ Γυναικών-Νεάνιδων με επίδοση 123/125 που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία της και ισοφάριση του Παγκόσμιου ρεκόρ Νεάνιδων στο ΣΚΗΤ.

Ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα από μια νεάνιδα που η Ελληνική σκοποβολή περιμένει πολλά. Υψηλές επιδόσεις έφεραν και τα υπόλοιπα μέλη των Εθνικών Ομάδων του ΣΚΗΤ Ανδρών, συγκεκριμένα ο Γκογκολάκης Ιωάννης (ΒΑΡΔΑΣ) 121/125, Χαλκιαδάκης Χαράλαμπος (ΒΑΡΔΑΣ)119/125 όπως και οι Έφηβοι σκοπευτές του συλλόγου Φραντζεσκάκης Νίκος 115/125 και Νικολαντωνάκης Εφραίμ 113/125 με 5η και 6η θέση αντίστοιχα στην OVERALL, 1η και2η θέση στην κατηγορία Εφήβων.

Η έκπληξη στους αγώνες ΤΡΑΠ ήρθε από τον Βετεράνο σκοπευτή του συλλόγου Ελπικίδη Μιχάλη – που απέχει από τους αγώνες τα τελευταία χρόνια και με ελάχιστη προπόνηση πριν τους αγώνες – με επίδοση 113/125 ήρθε 1ος στην Α΄Κατηγορία , 5ος στον τελικό των Πανελληνίων και 2ος στον αγώνα Κυπέλλου στην OVERALL.

Την 2η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος στην Β’ κατηγορία ΤΡΑΠ κατέλαβε ο επίσης αθλητής του συλλόγου Τσουβαλάκης Νίκος με 95/125. Την 3η θέση στο Ομαδικό των Πανελληνίων κατέλαβε η ομάδα ΤΡΑΠ του συλλόγου με επίδοση 308/375 με τους σκοπευτές Ελπικίδη Μιχάλη, Ζυμβραγουδάκη Παναγιώτη και Τσουβαλάκη Νίκο.

Στην τελετή λήξης των αγώνων, σε μια σεμνή τελετή, βραβεύτηκε ο Βετεράνος σκοπευτής των Εθνικών Ομάδων του ΤΡΑΠ Παναγιώτης Νίκας . Ένας μεγάλος αθλητής, ένας ¨άρχοντας¨ που άφησε υψηλή παρακαταθήκη στο ΤΡΑΠ με την διαδρομή του

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διαχρονικό χορηγό μας «ΑΝΕΚ-BLUE STAR FERRIES», την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, την LAMBRO NAFPLIOTI, το KRETA 24ΩΡΕΣ και Αφοί Τουρη που συνέβαλλαν στην διοργάνωση των αγώνων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook