Χανιά | Ολοκληρώνεται η δημιουργία του πρώτου ποδηλατόδρομου | Photos

χανιά-ολοκληρώνεται-η-δημιουργία-του-1148065

Στη διασταύρωση με την οδό Αποκορώνου έφτασε πια το συνεργείο που κάνει τη διαγράμμιση για τον ποδηλατόδρομο της οδού Κυδωνίας, με τις εργασίες να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Το συνεργείο, σήμερα το πρωί, έβαφε το λευκό περίγραμμα του ποδηλατόδρομου, χρησιμοποιώντας το νέο μηχάνημα του Δήμου.

Στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση στις οδούς Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Σκαλίδη, με την δημιουργία ποδηλατόδρομου και εκεί. Για να ξεκινήσουν όμως οι εργασίες, θα πρέπει πρώτα να το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Ολοκληρώνεται η δημιουργία του πρώτου ποδηλατόδρομου | Photos

  1. Καλημέρα, πώς θα στρίβουμε με το ποδήλατο από Κυδωνίας προς Σκαλίδη? θα γίνει roundabout κάπου? εδώ γελάμε και κλαίμε ταυτόχρονα…

  2. Γιάννη με βάση την έως τώρα οδηγική συμπεριφορά των ποδηλατών,είναι απλο.Θα καβαλάτε πεζοδρόμια,θα πηγαίνετε ανάποδα στους μονοδρόμους, θα περνάτε κόκκινα,ή θα κάνετε μια κίνηση προς την πλευρά που επιθυμείτε να στρίψετε κ θα μπαίνετε μπροστά από τα αυτοκινητα που κινούνται κανονικά στην πορεία τους,στην τελική θα σταματάτε βρε αδερφέ την κυκλοφορία κ θα μπορείτε απρόσκοπτα να πάτε όπου θέλετε.Ολα τα παραπάνω είναι νόμιμα καθότι αν τύχει καμία φορά αστυνομικός να γράψει ποδηλάτη,ο αστυνομικός αυτός γίνεται viral,με γελάκια κ ειρωνείες του τύπου, «καλά τον ποδηλάτη βρήκε να γραψει;».Γι αυτό άλλωστε κ σε όσες δηλώσεις του δημάρχου είδα,ποτέ δεν αναφέρθηκε σε αστυνόμευση κ τήρηση του κοκ από τους ποδηλάτες,αλλά από τους υπόλοιπους οδηγούς ΠΡΟΣ τους ποδηλάτες κ τους «ποδηλατόδρομους».

  3. Έκανα αυτοψία σήμερα. Είδα πεζούς από τις ουρές των μαγαζιών στον ποδηλατόδρομο, είδα ένα ποδήλατο αραγμένο στο πεζοδρόμιο του ποδηλατοδρόμου αλλά και και έναν ποδηλάτη εν κινησει!
    Τα αραιά κολωνάκια θα αποτρέψουν την κίνηση των αυτοκινήτων μέσα στον ποδηλατόδρομο αλλά όχι την στάση.
    Το πως θα λειτουργήσει θα το δούμε σύντομα στην πράξη.

  4. Γιάννη με βάση την έως τώρα οδηγική συμπεριφορά των ποδηλατών,είναι απλο.Θα καβαλάτε πεζοδρόμια,θα πηγαίνετε ανάποδα στους μονοδρόμους, θα περνάτε κόκκινα,ή θα κάνετε μια κίνηση προς την πλευρά που θέλετε να στρίψετε κ θα μπαίνετε μπροστά από τα αυτοκινητα που κινούνται κανονικά στην πορεία τους,στην τελική θα σταματάτε βρε αδερφέ την κυκλοφορία κ θα μπορείτε απρόσκοπτα να πάτε όπου θέλετε.Ολα τα παραπάνω είναι νόμιμα καθότι αν τύχει καμία φορά αστυνομικός να γράψει ποδηλάτη,ο αστυνομικός αυτός γίνεται viral,με γελάκια κ ειρωνείες του τύπου, «καλά τον ποδηλάτη βρήκε να γραψει;».Γι αυτό άλλωστε κ σε όσες δηλώσεις του δημάρχου είδα,ποτέ δεν αναφέρθηκε σε αστυνόμευση κ τήρηση του κοκ από τους ποδηλάτες,αλλα από τους υπόλοιπους οδηγους ΠΡΟΣ τους ποδηλάτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook