Χανιά | Ολόκληρη η οδός Αποκορώνου ένα εργοτάξιο: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς | Photos

χανιά-ολόκληρη-η-οδός-αποκορώνου-ένα-ε-839507

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ανάπλασης στις οδούς Αποκορώνου, Μπουνιαλή και Πλατεία Κολοκοτρώνη. Η οδός Μπουνιαλή είναι κλειστή από τη συμβολή με Σφακίων και τα αυτοκίνητα εκτρέπονται μέσω Αγοράς στην οδό Αποκορώνου, στην οποία η κυκλοφορία γίνεται από το ένα ρεύμα.

Οι εργασίες στην οδό Αποκορώνου φτάνουν έως την συμβολή με Ηγουμένου Γαβριήλ ενώ τμηματικά τα συνεργεία προχωρούν σε αποκλεισμούς δρόμων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Θυμίζουμε πως στην περιοχή είναι σε εξέλιξη έργο επέκτασης των πεζοδρομίων ενώ παράλληλα συνεργεία του ΟΤΕ προχωρούν στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Ολόκληρη η οδός Αποκορώνου ένα εργοτάξιο: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς | Photos

  1. Μπράβο στην Δημοτική αρχή που αποφασίζει να συνεργαστεί με τον ΟΤΕ και να γίνουν τα έργα παράλληλα. Τα περισσότερα προβλήματα με λακούβες στους δρόμους οφείλονται στα έργα που γίνονται μεταγενέστερα από εταιρίες για καλώδια οπτικές ινες κλπ. Άρα ένας σωστός σχεδιασμός εξ αρχής ίσως γλιτώσει μελλοντικά προβλήματα. Ελπίζω οι εργασίες να ολοκληρωθούν άμεσα και έτσι να μην τραβήξει κ άλλο η ταλαιπωρία που παρατηρείται στην περιοχή.

  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΑΨΗΦΟΥΝ ΕΝΑΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ:
    OTAN ΣΤΕΝΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΜΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

    1. Δεν στενεύει η έξοδος, και τωρα και πριν 2 ενεργες λωρίδες υπήρχαν. Απλά αντικατεστησαν τις θεσεις παράνομου πάρκινγκ με έκταση πεζοδρομίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook