Χανιά | Όλα τα επώνυμα brands σε είδη αθλητικής διατροφής με τις χαμηλότερες τιμές σε όλη τη χώρα

χανιά-όλα-τα-επώνυμα-brands-σε-είδη-αθλητικ-1241971

Όλα τα επώνυμα brands σε είδη αθλητικής διατροφής με τιμές έως και -30% από τις τιμές διαδικτύου; Το Powerhouse Shop στα Χανιά το κατάφερε!

Το μοναδικό κατάστημα αθλητικής διατροφής με τις χαμηλότερες τιμές σε όλη την Ελλάδα,  βρίσκεται στην πόλη μας και μάλιστα λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης.

Tο Powerhouse shop βρίσκεται στην οδό Ουέλινγκτον 7, στη Νέα Χώρα και αποτελεί το ιδανικό μέρος για να βρείτε τα πάντα από συμπληρώματα διατροφής σε ένα χώρο 100 τ.μ

Μεγάλη ποικιλία σε περισσότερες από 20 επώνυμες εταιρείες και πάνω από 500 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς προϊόντων, όπως βιταμίνες, ειδικά συμπληρώματα για ενέργεια, τόνωση, αύξηση μυϊκής μάζας, γράμμωση, αντοχή κ.ά, για άντρες και γυναίκες, στις καλύτερες και χαμηλότερες τιμές της Ελλάδος.

Ο κύριος Δημήτρης Λυμπέρης, ιδιοκτήτης του καταστήματος, με 20ετή εμπειρία στο χώρο, είναι καθημερινά στη διάθεσή σας από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, βοηθώντας να βρείτε οτιδήποτε αναζητάτε ανάλογα τις ανάγκες της καθημερινότητας και του οργανισμού σας.

Επίσης, παρέχονται έξτρα υπηρεσίες όπως συμβουλές διατροφής, δημιουργία του δικού σας διατροφικού πλάνου, λιπομέτρηση και σωματομέτρηση από διατροφολόγο.

Και αν ονειρεύεστε στο σώμα σας το χρώμα το σοκολατί, στο χώρο του καταστήματος θα βρείτε αίθουσα για solarium, για τέλειο μαυρισμένο σώμα χειμώνα, καλοκαίρι. Κάνοντας λίγες μόνο συνεδρίες, αποκτάτε το χρώμα που ονειρεύεστε.

Ενημερωθείτε στο κατάστημα για τα ειδικά πακέτα προσφορών είτε από την επισημη ιστοσελίδα ή τη σελίδα στο facebook για περισσότερες πληροφορίες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook