Χανιά | «Όλα έγιναν μέσα σε 5 λεπτά» – Πώς έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Νίκος στα Σφακιά

χανιά-όλα-έγιναν-μέσα-σε-5-λεπτά-πώς-1691794

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων και όλης της Κρήτης μετά τον τραγικό θάνατο του 25χρονου Νίκου που έχασε τη ζωή του από καλώδιο που κόπηκε από μπαλωθιές στα Σφακιά (δείτε ΕΔΩ).

Ο Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης μίλησε  στο zarpanews.gr  για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.

«Κατά τις 12 η ώρα το βράδυ ήταν σε μια παρέα, επειδή έβαζαν δαχτυλίδι τα ξαδέρφια του. Το παιδί  πηγαίνοντας να τους ξεπροβοδίσει, για αποχαιρετισμό έπαιξε δύο μπαλωθιές. Έτυχε οι σφαίρες να πάνε στο καλώδιο υψηλής τάσης , έπεσε το καλώδιο κάτω και πήραν φωτιά τα κλαδιά.  Το παιδί πήγε να σβήσει τη φωτιά, πετώντας ένα μπουκάλι νερό. Πάτησε το νερό με το καλώδιο και έπαθε ηλεκτροπληξία. Στις 11 η ώρα ήμασταν μαζί. Όλα έγιναν  στα 500 μέτρα από το σπίτι του, μέσα σε 5 λεπτά.», τόνισε συντετριμμένος ο Δήμαρχος Σφακίων.

Ένα θλιβερό έθιμο

«Δεν είναι έθιμο αυτό. Έχουν καταστραφεί οικογένειες και εμείς μιλάμε για έθιμο», ανέφερε ο Δήμαρχος, αναφέροντας μάλιστα πως γίνονται ενέργειες και εκστρατείες προκειμένου να σταματήσει το συγκεκριμένο «έθιμο» που αρκετές φορές έχει βυθίσει στο πένθος την Κρήτη.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ

Συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι μπροστά στο τραγικό χαμό του αγαπημένου μας παιδιού, Νίκου Καγιαδάκη, δηλώνουμε τη βαθιά μας θλίψη και οδύνη εκφράζοντας συγχρόνως τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η τραγική απώλεια ενός λαμπρού νέου μας, μας συγκλονίζει βαθιά!

Ας είναι ελαφρύ το σφακιανό χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αντί στεφάνου εκ μέρους του Δήμου Σφακίων θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Κ.Υ Σφακίων.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο Σφακίων.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | «Όλα έγιναν μέσα σε 5 λεπτά» – Πώς έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Νίκος στα Σφακιά

  1. Το όπλο είναι για να υπερασπίζεσαι την οικογένεια και την πατρίδα σου. Η χρήση για διασκέδαση (!) είναι ενάντια σε κάθε λογική σκέψη και νοημοσύνη! Είναι αρρώστια που βαφτίζεται «έθιμο». Τα έθιμα δε σκοτώνουν αθώους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook