Χανιά | Οικογένεια Γάλλων με ανήλικα παιδιά μπήκε σε φαράγγι! Τους έβγαλε η Πυροσβεστική

χανιά-οικογένεια-γάλλων-με-ανήλικα-πα-890387

Για μια ακόμη φορά οι ανευθυνότητα, και η μη γνώση της ευρύτερης περιοχής του ορεινού όγκου των Χανίων από τους επισκέπτες του νομού, ήταν η αιτία για να διατρέξει κίνδυνο μια οικογένεια Γάλλων που επιχείρησε να διασχίσει στην προκειμένη περίπτωση το λεγόμενο Μποριανό Φαράγγι στον δήμο Πλατανιά.

Ειδικότερα η οικογένεια των Γάλλων με δύο ανήλικα παιδιά μπήκε στο φαράγγι χωρίς επαρκή ποσότητα νερού.

Τα παιδιά σε κάποια στιγμή της διαδρομής άρχισαν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Οι γονείς κάλεσαν μέσω του διεθνούς αριθμού άμεσης ανάγκης της αρχές και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με ένα όχημα και δύο πυροσβέστες που εντόπισε τους Γάλλους και υποβασταζόμενους τους έβγαλε από το Φαράγγι.

Σημειώνεται πως τα παιδιά είχαν ήδη εμφανίσει σημάδια αφυδάτωσης.

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Οικογένεια Γάλλων με ανήλικα παιδιά μπήκε σε φαράγγι! Τους έβγαλε η Πυροσβεστική

  1. Οι ανθρωποι αυτοι δεν ειναι χαζοι. Οι ανθρωποι αυτοι ερχονται απο μια αλλη κουλτουρα οπου το κρατος εχει φροντισει τα μονοπατια του και τη σημανση στα φαραγγια και σε ολες τις περιπατητικες διαδρομες… Το οτι ερχονται με την ιδεα οτι και σε αυτο το ευρωπαικο κρατος, θα υπαρχει σαφης σημανση και σαφεις πληροφοριες κι ενδειξεις, δεν ειναι δικο τους λαθος. Στην Ευρωπη οι οικογενειες πανε διαδρομες στη φυση, δεν βουλιαζουν στους καναπεδες και ουτε χρειαζονται ειδικους και ντοπιους οδηγους οπως εσεις μας λετε οτι χρειαζονται τα μικροσκοπικα φαραγγακια της Κρητης. Αρα το λαθος δεν ειναι δικο τους αλλα της παρωχημενης ελληνικης νοοτροπιας που δεν επιτρεπει τον αθλητικο και εναλλακτικο τουρισμο αλλα τον μετατρεπει σε κατι το επικινδυνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook