Χανιά | Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τις περιοδείες – Ποιους συνάντησαν την Κυριακή

χανιά-οι-υποψήφιοι-του-συριζα-συνεχίζ-1691578

Συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων (Παραρτήματος Χανίων) είχαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Μανιμανάκη και Γιώργος Σταθάκης.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η Απόφαση του ΣτΕ που κρίνει μη νόμιμη τη μείωση από τη ΝΔ και τη Νίκη Κεραμέως της διδασκαλίας των μαθημάτων Κοινωνικών, Νομικών και Πολιτικών Επιστημών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Πρόκειται ακόμα και για μαθήματα προαπαιτούμενα για την εισαγωγή σε Πανεπιστημιακές Σχολές κατεύθυνσης Κοινωνικών, Νομικών και Πολιτικών Επιστημών!

Σε μια περίοδο σημαντικών διεθνών εξελίξεων, πολέμων, πανδημιών, έξαρσης της εγκληματικότητας και φαινομένων έμφυλης και ενδοσχολικής βίας, οι κοινωνιολογικές μελέτες και η κατάρτιση των νέων σε τέτοια θέματα θα έπρεπε να αποτελούν προτεραιότητα για κάθε κοινωνία, διαπίστωσαν οι συνομιλητές. Δυστυχώς, όμως, ο συντηρητισμός της υπουργού και της κυβέρνησης οδηγεί να αντιμετωπίζονται εχθρικά ακόμα και αντικείμενα επιστημονικής γνώσης και σκέψης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μάγκυ Αρσενίδη, Βάλια Βαγιωνάκη, Κατερίνα Μανιμανάκη και Γιώργος Σταθάκης επισκέφθηκαν τα Περιβόλια και συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Τάσο Αλόγλου, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πέτρο Μιχαηλίδη κι εκπροσώπους τοπικών φορέων και συλλόγων.

Παρουσιάστηκαν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και συζητήθηκαν προβλήματα της περιοχής (συγκοινωνία και σύνδεση με τα Χανιά, κυκλοφοριακό και ανάγκη εκπόνησης ενός τοπικού χωρικού σχεδίου για τον Δήμο), καθώς και γενικότερα θέματα στήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αρμοδιότητες και πόρους.

Στους Αγίους Αποστόλους και στις γεμάτες κόσμο καφετέριες της περιοχής βρέθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής 14 Μάη οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης, Κ. Μανιμανάκη και Μ.Αρσενίδου.

Μια μόλις εβδομάδα πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη της 21 Μαϊου, οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεία αντιπροσωπείας μελών και φίλων του κόμματος από την τοπική οργάνωση Νέας Κυδωνίας, συνομίλησαν με τον κόσμο που απολαμβάνε τον καλό κυριακάτικο καιρό.

Στη συνέχεια οι κύριες Κ. Μανιμανάκη και Μ.Αρσενίδου μετέβησαν στη Αγιά και συγκεκριμένα στα καφέ που βρίσκονται περιμετρικά της λίμνης.zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook