Χανιά | Οι «άρχοντες» της πρεμιέρας της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Παίδων βόλεϊ

χανιά-οι-άρχοντες-της-πρεμιέρας-της-859686

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν τους αγώνες της πρεμιέρας της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων.

Στα Χανιά όπου στο κλειστό ΕΑΚ θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του Δ’ ομίλου, «αρχόντισσα» του αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία της διοργάνωσης μεταξύ του γηπεδούχου ΣΦΠ Χανίων και τον Ολυμπιακό ΣΦΠ, θα είναι η κα Ελένη Τραχαλάκη με β’ διαιτητή τον κ. Νίκο Αγγελίδη. Στην Γραμματεία του αγώνα θα είναι η κα Ελένη Σπαντιδάκη.

Θα προηγηθεί στις 16.00 το Πανερυθραϊκός – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός α’ διαιτητής θα είναι οι κ.κ. Ν. Αγγελίδης- Παύλος Κανδηλιεράκης, ενώ χρέη γραμματείας θα εκτελέσει ο κ. Ευτύχης Κοκκινάκης.

Στην αντίστοιχη πρεμιέρα του Ηρακλείου, όπου στο Λίντο θα διεξαχθεί ο Γ’ όμιλος με τρεις ομάδες, λόγω αποχώρησης μιας ομάδας, το εναρκτήριο ματς (17.00) της «οικοδέσποινας» ΓΕ Ηρακλείου με τον ΑΟ Καλαματά 80 θα «σφυρίξουν» οι κ.κ. Βαγγέλης Καραπουλάκης – Θωμάς Κόκκας. Χρέη γραμματείας θα εκτελέσει η κα Χριστίνα Μαυρέα.

Την πρόκριση για την ημιτελική φάση που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις δύο έδρες θα εξασφαλίσουν οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook