Χανιά | Οι πρώτες βροχές έφεραν και τα πρώτα προβλήματα – Αρκετές οι κλήσεις στην πυροσβεστική για πλημμύρες | Photos

χανιά-οι-πρώτες-βροχές-έφεραν-και-τα-π-1122172

Οι πρώτες βροχές έφεραν και τα πρώτα προβλήματα στα Χανιά, καθώς η πυροσβεστική τη νύχτα κλήθηκε σε επτά περιπτώσεις να παρέμβει για να συνδράμει.

Η βοήθεια αφορούσε αντλήσεις νερού κυρίως σε περιοχές στον Πλατανιά, στο Καλαμάκι και στο Σταλό.

Προβλήματα επίσης προκλήθηκαν και σε φρεάτια που είχαν φράξει με αποτέλεσμα κάτοικοι να προσπαθούν τη νύχτα να τα καθαρίσουν.

Πάντως και οι επόμενες ώρες αναμένονται δύσκολες καθώς σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις σε ολόκληρη σχεδόν της Περιφερειακή Ενότητα των Χανίων.

Ήδη, από τις πρώτες πρωινές ώρες η βροχόπτωση είναι έντονη στα Χανιά.

Σημειώνεται πάντως πως η χθεσινοβραδινή έντονη χαλαζόπτωση ενδέχεται να προκάλεσε σοβαρές καταστροφές σε αρκετές καλλιέργειες, που αναμένεται να διαπιστωθούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Οι πρώτες βροχές έφεραν και τα πρώτα προβλήματα – Αρκετές οι κλήσεις στην πυροσβεστική για πλημμύρες | Photos

  1. AYTA TA ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΙΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ . Κ Α Ν Ε Ν Α ΠΟΤΑΜΙ ΦΡΕΑΤΙΟ ή ΠΟΤΑΜΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΦΕΤΟΣ . ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ . ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ ; ΤΙΠΟΤΑ . ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟ ; ΤΙΠΟΤΑ . ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ ; ΤΙΠΟΤΑ . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΜΟΡΩΝΗ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙΑ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΟΥΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ;

  2. Εγώ πάλι βλεπω πολιτεσς – χωρις κανενα μετρο προστασιας – μεσα στα νερα να προσπαθουν να καθαρισουν φρεατια που επρεπε να εχει καθαρισει η Αντιπεριφερεια με μηχανηματα !!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν καποιος πνιγοταν τι θα ελεγαν οι ανευθυνουπευθυνοι ??????????? οτι με δικη του ευθυνη μπηκε στο φρεατιο και οτι δεν συνετρεχε λογος γιατι εκεινοι ειχαν κανει τη δουλεια τους ???????????????????? Την προηγουμενη εβδομαδα επαιζαν τα παιδια μας ποδοσφαιρο σε αθλητικο κεντρο στο Αγροκηπιο. Το κεντρο αυτο συνορευει με καποιον ποταμο Μορωνη , απ’οτι μας ειπαν . Λοιπόν το ποταμι ητανβ γεματο καλαμια , οχι σκουπιδια ή αντικειμενα , αλλά καλαμια. Αυτοφυη θα μου πειτε , ομως η βλαστηση τους ηταν τοσο πυκνη που αποκλειεται να περασει μεγαλος ογκος νερου . Δεν φοβαστε ; ρωτησα του ιδιοκτητες . Φυσικα και φοβομαστε , το ποταμι εχει ξαναπλημυρισει . Συχνα το καθαριζουν , με καποιο μικρο μηχανημα , μου ειπαν , αλλα φετος δεν φανηκε άνθρωπος . ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ , ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΣΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΕΝΤΕΛΩ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 2- 3 ΣΥΚΙΕΣ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΜΕΣΗ ΤΟΥ !!!!!!!!!!! ΚΥΡΙΟΙ- ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ , ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΕΚΕΙ . ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ . ΚΑΘΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ . ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο Χ Ι ?????????????????? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ???????? ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΠΑΝΩ ΕΛΛΑΔΑ ??????

    1. Δικιο εχεις φιλε, πολυ μεγαλο δικιο. Δεν ξερω εκει στο αγροκηπιο πως ειναι τα πραγματα αλλα κι εδω στη νεα κυδωνια ειναι αστα να πανε . Εχω προτεινει πολλες φορες να κινηθουμε νομικα εναντιον της Αντιπεριφερειας αλλα ακομα το σκεφτονται το θεμα . Ευτυχως που δεν ειχαμε θυμα καποιον συγχωριανο χτες βραδυ. Και στο αγροκηπιο αν λες τον ποταμο που περναει απ τα φαναρια του μαιχ και φτανει εως το ελπις και νικη , ναι εχει μεγαλο χαλι . Καθε βδομαδα περναμε απο εκει για Σουδα και εχουν ξεφυτρωσει δεντρα μες στη μεση και δεντρακια μικρα οχι τιποτα παλια . Απο εκει να καταλαβεις ανευθυνοτητα οι γελειοι στην Αντιπεριφερεια .

  3. Είναι τουλάχιστον…αφελείς,αυτοί που περιμένουν κάτι από Δήμο-Περιφέρεια-Κράτος!Γιά οποιοδήποτε ζήτημα!Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι από μόνοι μας,έχει καλώς.Διαφορετικά,το μόνο που μας μένει είναι η…προσευχή!

  4. Γιώργος-Παλιά Πόλη : Ειναι και περιπτωσεις πιυ και δεν μπιρουμε να κανουμε κατι μονοι μας ΚΑΙ πετιπτωσεις που πΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυτο. Για παραδειγμα στα ποταμια απαγορευεται και να κανεις παρεμβαδη και να κοψεις π.χ. τα καλαμια . Τι μπιρει να κανει 1 πολιτης σε αυτη την πετιπτωση; Την προσευχη του και 1 μηνυσουλα να του βρισκεται .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook