Χανιά | Οι πρώτες φωνές μετά τη θεομηνία! Στην Αντιπεριφέρεια οι κάτοικοι του Αλικιανού ζητούν ασφαλείς δρόμους

χανιά-οι-πρώτες-φωνές-μετά-τη-θεομηνία-822383

Λύση στο πρόβλημα της σύνδεσης μεταξύ των χωριών του δήμου Πλατανιά, Φουρνές, Αλικιανός, Πατελάρι, Σκινέ, που μετά την τελευταία κακοκαιρία, έχουν μείνει χωρίς ασφαλές οδικό δίκτυο, ζητούν οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών, που το πρωί πραγματοποίησαν κινητοποίηση στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία των κατοίκων που συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη ζητώντας του ασφαλή μετακίνηση.Κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Βουλγαράκη, από την πλευρά των κατοίκων της περιοχής έγινε αναφορά στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οδικό δίκτυο, ενώ παράλληλα εκφράστηκαν αιτήματα, για την τοποθέτηση γέφυρας σε σημείο της περιοχής.Από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων επισημάνθηκε πως γίνεται μια ιεράρχηση των προβλημάτων και των προτεραιοτήτων που πρέπει να τεθούν.Είπε πως άμεσα θα γίνει ο δρόμος Σκινέ – Φουρνέ, επίσης θα γίνει παρέμβαση στο δρόμο Κουφός – Πατελάρι, με στόχο να αποκατασταθεί και η επικοινωνία με το Ανατολικό Σέλινο.

Σε ότι αφορά στη γέφυρα, σημείωσε πως δρομολογούνται οι διαδικασίες για την κατασκευή νέας γέφυρας, που όμως θα απαιτηθεί εύλογο χρονικό διάστημα καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο έργο με κόστος περισσότερο από 10 εκατομμύρια ευρώ.Για την παλιά γέφυρα, θεωρείται μνημείο και είναι ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο κ. Βουλγαράκης μεταξύ άλλων είπε πως η καταστροφές που έχουν πλήξει το νομό είναι τεράστιες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο νομός θα χρειαστεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να συνέλθει.

Τέλος οι κάτοικοι επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν δηλώνοντας πως τα προβλήματα της περιοχής απαιτούν άμεσες απαντήσεις.

Zarpanews.gr

10 thoughts on “Χανιά | Οι πρώτες φωνές μετά τη θεομηνία! Στην Αντιπεριφέρεια οι κάτοικοι του Αλικιανού ζητούν ασφαλείς δρόμους

  1. Γενικά απαιτείται ένας συγχρονος αυτοκινητοδρομος που να συνδέει την Δυτικη με την Ανατολικη Κρήτη όπως κ δημιουργια ενος συγχρονου επαρχιακου δικτυου για τα χωρια της Κρήτης…..καθώς η Κρητη είναι περιοχη κ με ιδιαιτερη μορφολογια εδαφους οπως κ μεγαλη τουριστική κινηση περαν του πληθυσμου της!!!!!!!!

  2. ΜΗ ΚΑθΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΕΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ( περιφερεια κρητης)
    ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕ ΑΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ( περιφερεια κρητης)
    ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΞΙΟΝΑΣ ΑΠΟ ΚΛΑΔΙΣΟ ΜΕΧΡΙ ΑΛΙΚΙΑΝΟ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ( περιφερεια κρητης)

    ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.

    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

  3. Ενταξει με τις ευθυνες….το ζητημα είναι ομως ειτε οι μεν ειτε οι δε να προχωρησουν σε εργα υποδομης απαιτουνται…..ώστε να μειωθει η αποσταση από το Καστελι στη Σητεια…..να υπάρξουν δρόμοι της προκοπης σε όλα τα χωρια της Κρητης…..συγχρονος αυτοκινητοδρομος οπως κ επαρχιακο δικτυο πανω στη χαραξη την αρχικη του ΒΟΑΚ κ της Παλαιας Εθνικης…..

  4. Σε αυτά που λες coba.
    Η χάραξη της Νέας Εθνικής οδού σε κάποια σημεία πρέπει να εγκαταλειφθεί και να προχώρησει νέος δρόμος στη χάραξη της παλαιάς.κατι ηξεραν οι παλιοι…τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν θέματα με τις ακτες και τη διαβρωση.
    Δεύτερον το θέμα των ευθυνών είναι σοβαρό και δεν μπορεί να ξεχαστεί κατά τη γνώμη μου.μιλαω για πολιτικές ευθύνες. Είτε μας αρέσει είτε όχι ο Αρναουτάκης ήταν απών από τα χανια. ενώ τον εμπιστεύθηκαμε και τον στηρίξαμε.ηταν εκκωφαντικό η απουσία του και η έλλειψη έργων.ας μας πει κάποιος ποια ήταν η αναλογία χρηματοδότησης Ηρακλείου και άλλων νομών σε σχέση με την αναλογία πληθυσμού και εκτασης.
    Στα λέω εγώ που τον ψήφισα προσωπικά.αλλα αρκετά πια δε γουστάρω να με κοροϊδεύουν στα μούτρα.

  5. Ναι συμφωνω κ εγω…..άλλα χρειαζεται κ η Περιφερεια κ οι Δημοι κ οι τοπικοι βουλευτές να είναι θεματοφυλακες της αναπτυξης της αναδειξης κ υποστηριξης του Νομου συνολικα!!!!!!!!!

  6. Ποιος Βουλγαράκης ρε παιδιά. Πήγατε σοβαρά στον Βουλγαράκη να σας λύσει προβληματα; ο άνθρωπος είναι σε αυτή τη θέση για να μην ενοχλεί κανέναν.για αυτό τον εβαλαν.αντε να στείλει ενα χαρτάκι και τελείωσε.
    Πείτε μου.για.ποιο θετικό θα θυμάστε τον Βουλγαράκη.Τι αφήνει στον τόπο φεύγοντας από τη θέση του.
    Με βουλγαρακηδες και αρναουτηδες γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω. Δε βαρέθηκατε να μας κοροιδευουν;
    Υγ Για τα μπετά στη γέφυρα του Αλικιανού θα μας πουν; Πόσο κόστισαν αυτά που εκαναν εκεί; Αν είχαν αφήσει τη γέφυρα ήσυχη….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook