Χανιά | Οι μακροβιότεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ παρέμειναν στα πόστα τους

χανιά-οι-μακροβιότεροι-αξιωματικοί-τ-1178972

Δύο ικανότατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά, ο Ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης και ο Αστυνομικός διευθυντής Παρασκευάς Χηνόπουλος παραμένουν στα πόστα τους

Σε ένα πόστο που γνωρίζει καλά, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων παραμένει ο Αστυνομικός διευθυντής Παρασκευάς Χηνόπουλος, μετά και τις τελευταίες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για έναν ικανό αξιωματικό που έχει διαχειριστεί μερικές από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που απασχόλησαν τον τόπο και όχι μόνο.

Το γεγονός άλλωστε ότι είναι ο μακροβιότερος διοικητής στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων, καθώς έχει ήδη συμπληρώσει οκτώ χρόνια στο ίδιο πόστο, σημαίνει πολλά.

Ο Παρασκευάς Χηνόπουλος συνεχίζει λοιπόν στο τιμόνι της ασφάλειας Χανίων με τους στενούς του συνεργάτες αλλά και την υπόλοιπη ισχυρή ομάδα της ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά, όπως και ο Ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης που επίσης κρατάει το ρεκόρ του επικεφαλής νόμου σε όλη την Ελλάδα, με έξι συνεχόμενα χρόνια στη θέση του αστυνομικού διευθυντή Χανίων.

Ο Γιώργος Λυμπινάκης ήταν επί μακρόν Διοικητής στο Τμήμα Τροχαίας και στην Υποδιεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης (ΥΠΑΣΕΚ). Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων στις 20 Φεβρουαρίου 2016.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook