Χανιά | Οι Freaktones ανεβαίνουν και πάλι στην σκηνή με κέφι και πολλή μουσική

χανιά-οι-freaktones-ανεβαίνουν-και-πάλι-στην-σκ-1236227

Άνοιξε η αυλαία για την μουσική και σιγά – σιγά τραγουδιστές και συγκροτήματα ετοιμάζονται να βγουν και πάλι στη σκηνή. Όπως θα κάνουν και οι Freaktones στα Χανιά!

Γεμάτοι ενθουσιασμό λοιπόν ανακοινώνουν πως την Δευτέρα, 21 Ιουνίου θα βρίσκονται στο θέατρο στα Λενταριανά για να «ξαναζήσουν αυτό που αφήσαν στη μέση: Ένα αξέχαστο καλοκαιρινό βράδυ με πολλή μουσική»

«8 μήνες μετά λοιπόν, οι Freaktones είναι ακόμα ζωντανοί. Και μαζί με τον κόσμο τους, «ζωντανεύουν» και ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης.

Τη Δευτέρα 21.06.2021 στις 20:30, που τυχαίνει να είναι και η Ευρωπαική Ημέρα Μουσικής, θα βρισκόμαστε στο μαγικό Θεατράκι των Λενταριανών, ανάμεσα στα δέντρα και κάτω από το φως του φεγγαριού, για να ξαναζήσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση: Ένα αξέχαστο καλοκαιρινό βράδυ με πολλή μουσική, τραγούδι και κέφι, τηρώντας με σεβασμό όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας!

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, η είσοδος/προπώληση κοστίζει 7€, ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 θα είναι δωρεάν. Επίσης θα υπάρχει και μπαρ εντός της συναυλίας με νερά, αναψυκτικά, μπυρες, κτλ.

Σημεία προπώλησης: Αρτοζαχαροπλαστεία «Το Σπιτικό» – Πλ. Δημοτικής Αγοράς 7 Πλ. Δικαστηρίων, Bras de freres – Επιμενίδου 2 (μετά τις 19.00)

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook