Χανιά | «Οι φοιτητές δεν ξεχνούν το έγκλημα στα Τέμπη» – Συγκέντρωση και πορεία διαματυρίας στο κέντρο της πόλης

χανιά-οι-φοιτητές-δεν-ξεχνούν-το-έγκλ-1656145

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τον Ενιαίο Σύλλογο Φοιτητών του Πολυτεχενίου Κρήτης, να πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία το απόγευμα της Πέμπτης, στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Οι φοιτητές βγαίνουν ξανά στους δρόμους, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη για τους 57νεκρούς της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

«Οι φοιτητές δεν ξεχνούν το έγκλημα που έγινε, θα γίνουμε η φωνή των νεκρών απέναντι σε αυτό το έγκλημα», τόνισε ο Κωνσταντίνος Αποστόλου, μέλος του Ενιάιου Φοιτητικού Συλλόγου του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Παράλληλα, όπως είπε με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών προσπαθούν να αναδείξουν και τα «μικρά Τέμπη», που μπορούν να συμβούν στις σχολές τους, με προβλήματα στις υποδομές αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται τα μαθήματα.

Ακόμα, οι φοιτητές αντιδρούν σε όλες αυτές τις ενέργειες που έχουν γίνει από μεριάς της κυβέρνησης και την αντιμετώπιση του συμβάντος, αλλά και την ιδιωτικοποιήσεις, με αφορμή και τον πρόσφατο νόμο με την ιδιωτικοποίηση του νερού ενώ προτίθενται να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, όπως επισημαίνει ο Μιχάλης Παπαπλιός, καθώς Πρόεδρος του Συλλόγου του τμήματος ΗΜΜΥ.

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook