Χανιά | Οι επιθέσεις σκύλων συνεχίζονται – Τρεις δαγκωνιές την έστειλαν στο νοσοκομείο | Photos

χανιά-οι-επιθέσεις-σκύλων-συνεχίζοντ-1187226

Αυξάνονται τα περιστατικά επιθέσεων σε περαστικούς από σκύλους. Μετά από τις επιθέσεις στη Χρυσή Ακτή, σκυτάλη παίρνει το Καλαμάκι, όπου το πρωί της Παρασκευής σκύλος δάγκωσε γυναίκα που είχε βγει για βόλτα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε η ίδια η παθούσα στο zarpanews.gr, κατέβηκε με τα πόδια μαζί με το σκυλάκι της από το σπίτι της στο Πανόραμα, και στη διασταύρωση στο Καλαμάκι είδε τρεις σκύλους, εκ των οποίων ο ένας γάβγιζε προς μια άλλη περαστικό που όμως βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια όμως επιτέθηκε στην καταγγέλλουσα, δαγκώνοντάς την τρεις φορές στο πόδι.

«Έκανα ράμματα, αντιτετανικό, μου έδωσαν αντιβίωση. Την Τρίτη θα ξαναπεράσω από έλεγχο. Με δάγκωσε σε τρία σημεία και η μια πληγή είναι βαθιά. Ο σκύλος ήταν γεροδεμένος, κοντός, με μαύρο κοντό τρίχωμα και φορούσε κολάρο.

Δεν ξέρω αν ανήκει σε κάποιον στη γειτονιά, κυκλοφορούσε όμως ελεύθερος. Και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, να μην μπορούμε να περπατήσουμε στον δρόμο χωρίς να φοβόμαστε. Εδώ έχουν φτάσει να κυκλοφορούν άνθρωποι με σκουπόξυλα μαζί τους για κάθε ενδεχόμενο.

Έχω και μια μικρή κόρη, πρέπει να φοβάμαι μην τη δαγκώσουν κι αυτή; Δεν πρέπει να κάνουν κάτι οι αρμόδιοι;» αναρωτήθηκε η Χανιώτισσα.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας απέστειλε:

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Οι επιθέσεις σκύλων συνεχίζονται – Τρεις δαγκωνιές την έστειλαν στο νοσοκομείο | Photos

  1. Ντροπή της που κάνει καταγγελία, δεν είναι φιλοζωη. Να θέλει σκατουλες παντού, κατουρα γαβγιες και δαγκωματιες…

  2. Μία είναι η λύση αυτονόητη και Ευρωπαϊκή.
    Κανένα αδέσποτο πεταμένο στους δρόμους της πόλης.
    Όλα τα αδέσποτα σε μεγάλα ελεύθερα (χωρίς κλουβιά) καταφύγια με τροφή,φάρμακα,χωρίς κακοποίηση και φόλες.
    Όλοι οι πολίτες και τα παιδιά ευτυχισμένοι σε πόλεις ασφαλείς χωρίς περιττώματα,επιθέσεις,δαγκώματα,και απώλεια ζωής από αγέλες αδέσποτων.
    Συμπέρασμα.ολοι εμείς το 99,9% των Ελλήνων απαιτούμε από την Κυβέρνηση να προβλέψει στο νέο νομοσχέδιο.Σημερα,….αύριο θα είναι πολύ αργά.
    Κανένα εδεσποτο στους δρόμους .
    Ολα τα αδέσποτα σε καταφύγια.
    Πρόεδρος «Φιλανθρωπικής – Φιλοζωικής Ομάδας Δράσης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook