Χανιά | Οι αποφάσεις που πήρε το σωματείο εργαζομένων της efood μετά από γενική συνέλευση

χανιά-οι-αποφάσεις-που-πήρε-το-σωματεί-1285323

Το σωματείο efood νομού Χανίων, μετά από μια σειρά γεγονότων του τελευταίου διαστήματος πήρε κάποιες αποφάσεις που αφορούν το εσωτερικό του. Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε έγινε αναφορά και στην αλλαγή του area manager της ζώνης της Κρήτης.

Πιο ειδικά, το σωματείο αναφέρει τα εξής:

Αναδείχτηκε η στάση μέλους διοικητικού συμβουλίου το τελευταίο διάστημα και ύστερα από ομοφωνία – βάση του καταστατικού- αποφασίστηκε η απαλλαγή του από τα διοικητικά καθήκοντα. Ο συνάδελφος θα παραμείνει στο σωματείο ως απλό μέλος.

H απομάκρυνση του απερχόμενου area manager της Κρήτης από τα συγκεκριμένα καθήκοντά του (και όχι η απόλυσή του) ήταν άμεση ανάγκη αρκετών εργαζομένων, η οποία εκφράστηκε ύστερα από αίτημα του σωματείου. Εδώ θα τονιστεί, όπως είχε ξεκαθαριστεί από παλιά με συνάδελφο που είχε ακουστεί ότι είχε παραβατική συμπεριφορά (και κάποιοι ήθελαν το σωματείο να εισηγηθεί την απόλυσή του), το σωματείο έχει σαφή και δημόσια θέση πως δεν μπορεί να εισηγηθεί απολύσεις. Πέρα από αυτό ο κόσμος των διανομέων (που ανήκουμε εμείς) δεν σχετίζεται με κανένα τρόπο με τον κόσμο των προϊσταμένων και των στελεχών (σε αυτούς λογίζονται όσοι μπορούν να παρούν αποφάσεις επί των άλλων), όπως οι area managers που αποτελούν διευθυντικά στελέχη.

Τα αποτελέσματα της συνεργασίας με τον (πρώην πλέον) κάπτεν των Χανίων (καθώς ο ίδιος δήλωσε εγγράφως την παραίτησή του) παραμένουν ακόμη και σήμερα φανερά, δημιουργώντας κλίκες και διχασμό στους διανομείς, συγκαλύπτοντας απολύσεις μισθωτών και διαδίδοντας φήμες περί απολύσεων για τις συμμετοχές στις κινητοποιήσεις. Μετα από επικοινωνία με την εταιρεία μας μεταφέρθηκε πως η στάση του απερχόμενου area manager Κρήτης ήταν τέτοια, που υπήρχε πρόβλημα σε όλους τους νομούς του νησιού και πως ο ίδιος έχει συνδράμει στον λάθος τρόπο που αντιλαμβάνονται οι εργαζόμενοι της εταιρείας το πως λειτουργεί η εταιρεία. Φυσικά, όμως, το μένος απέναντι στο σωματείο μας των κάπτεν και υποψηφίων κάπτεν είναι τέτοιο που οτιδήποτε για αυτούς είναι μεμπτό αρκεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς αποδείξεις εναντίων μας, και αν δεν υπάρχει θα εφευρεθεί. Δυστυχώς για αυτούς, εκείνοι είναι που φανερώνονται και πέφτουν…

Και να μην ξεχάσουμε…

Παρά το ότι εργαζόμενοι διανομείς απολύθηκαν, ο κάπτεν και υποψήφιοι κάπτεν δεν έκαναν αντίστοιχα το ελάχιστο για να τους προστατεύσουν, όπως το ίδιο συνέβη σε διανομείς με τις στοχευμένες αλλαγές στα ωράρια, όπου δεν έκαναν την ελάχιστη κίνηση συμπαράστασης. Το αντίθετο, έδωσαν έγκριση στις απολύσεις, τις οποίες εισήγαγε ο απολυμένος area manager. Επίσης, η ίδια σκοπιμότητα παρατηρείται, στο ότι χωρίς να γνωρίζουν χρησιμοποιούν την απόλυση στελέχους της εταιρείας για τα παιχνίδια τους εις βάρος ενός αγωνιστικού σωματείου και τις πλάτες των συναδέλφων μας. Ο γκεμπελισμός τους δεν έχει τελειωμό, καθώς επαληθευόμαστε πλήρως για την «άψογη συνεργασία» τους με διευθυντήρια σε βάρος άλλων συναδέλφων για να έχουν προνομιακή μεταχείριση.

Αποδεικνύεται περίτρανα πως είναι απολύτως υπεύθυνοι για τον διαχωρισμό των διανομέων καθώς και με την χρήση ψευδών και παραποίηση γεγονότων επιχειρούσαν και επιχειρούν τον κανιβαλισμό των συναδέλφων μεταξύ τους. Το σωματείο κατάφερε επιτυχώς να αναδείξει το πραγματικό πρόσωπο και τον ρόλο τους!

Για όλους τους παραπάνω λόγους κρίνουμε αναγκαίο να αναδείξουμε την παραπάνω κατάσταση και να προβούμε σε δράσεις ορθής ενημέρωσης για την αποκατάσταση της αλήθειας, την αποτροπή του κανιβαλισμού και την διάλυση της τρομοκρατίας που επιχειρούν ο κάπτεν και οι υποψήφιοι κάπτεν. Δεν θα τους περάσει!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook