Χανιά | Ο Θεόδωρος Σταθάκης κατέθεσε το συνδυασμό του “Κίσσαμος – Πορεία Ανοδική”

Το απόγευμα της Κυριακής κατέθεσε προς έγκριση στο Πρωτοδικείο Χανίων το συνδυασμό του ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου, Θεόδωρος Σταθάκη, συνοδευόμενος από τα μέλη του συνδυασμού του.

Εκ μέρους του συνδυασμού, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Καθαριότητας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Καίτη Πατερομιχελάκη δήλωσε τα εξής:

“Καταθέτουμε σήμερα Κυριακή 5 Μαϊου το συνδυασμός μας “Κίσσαμος – Πορεία Ανοδική”. Σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει αποτελούμενοι, από 41 συμπολίτες μας, γυναίκες και άνδρες. Τόσο η συμμετοχή των έμπειρων ήδη δημοτικών συμβούλων, αλλά και η αθρόα συμπόρευση νέων υποψηφίων μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία, ότι η προσπάθεια των προηγούμενων 4,5 ετών για μια νέα Κίσσαμο παίρνει “σάρκα και οστά” για την υλοποίηση νέων έργων, μελετών, προϋπολογισμού 40 εκατομμυρίων ευρώ και άνω.

Η επανεκλογή του συνδυασμού μας θα δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρωθούν τα ήδη προγραμματισμένα έργα, αλλά και την υλοποίηση νέων προς όφελος της κοινωνίας. Η ευθύνη της αποτελεσματικότητας είναι πλέον στα χέρια των δημοτών της Κισσάμου. Αυτοί θα αποφασίσουν τι θέλουν… Πορεία ανοδική ή οπισθοδρόμηση;”

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ