Χανιά | Ο Τάσος Βάμβουκας για την υπογραφή της σύμβασης για τη Δημοτική Αγορά

χανιά-ο-τάσος-βάμβουκας-για-την-υπογρα-1295330

Σήμερα είναι μια ημέρα χαράς και ικανοποίησης για εμένα και τους συνεργάτες μου στην προηγούμενη δημοτική αρχή, όπως και για όλα τα Χανιά. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, για να ξεκινήσει αυτό το πολύ σημαντικό έργο για την πόλη μας, η ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς, του σημαντικότερου ίσως νεότερου μνημείου των Χανίων.

Είναι ταυτόχρονα μια ημέρα δικαίωσης των προσπαθειών αλλά και των επιλογών που κάναμε για να φτάσουμε ως εδώ. Τον Σεπτέμβριο του 2019 παραδώσαμε ένα έργο ώριμο για δημοπράτηση στην τωρινή δημοτική αρχή, η οποία προχώρησε τις διαδικασίες για να φτάσουμε στην υπογραφή της σύμβασης. Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά εκείνους που συνέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και ιδίως τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Ξανθουδάκη.

Εκφράζω ακόμη την ικανοποίησή μου γιατί η συναινετική συμφωνία στην οποία καταλήξαμε με τους καταστηματάρχες αποτέλεσε την βάση για την ομαλή εκκένωση του κτηρίου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα σε αυτό δραστηριοποιούνται άνθρωποι με δεσμούς και ανάγκες που έπρεπε να ληφθούν υπ’ όψιν.

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια γρήγορη και σωστή ανακατασκευή που θα συμβάλει μαζί με τα υπόλοιπα δρομολογημένα έργα στην πόλη μας, στην αναβάθμιση των Χανίων αποδεικνύοντας ότι τα οράματά μας δεν ήταν λόγια αλλά πράξεις που ο χρόνος έρχεται να επιβεβαιώσει.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook