Χανιά | Ο Σύλλογος Τρίτεκτων καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση και εκλογές

χανιά-ο-σύλλογος-τρίτεκτων-καλεί-τα-μέ-798264

Ο Σύλλογος Τρίτεκνων Ν. Χανίων ενημερώνει ότι η γενική συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7/11/2021 (συμφ. πρακτικού) καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου (7 μέλους) Διοικητικού Συμβουλίου, της (3 μελούς) Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και των Εκπροσώπων για την Ομοσπονδία ΟΠΟΤΤΕ.

Ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 07/11/ 2021 από 11:00 π.μ. μέχρι 12:00 π.μ. Γενική Συνέλευση και 12:00 π.μ με 18:00 μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Τέρμα Ζυμβρακάκηδων.

Τα μέλη κατά την προσέλευση τους στη ΓΣ και τις Εκλογές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ τους ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, και να είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ για το έτος 2021.

Κατά την προσέλευση στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας στον κλειστό χώρο της εκδήλωσης. (θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας)

Θα δοθεί δωρεάν στα Μέλη που θα συμμετέχουν 1 κιλό μέλι ανά οικογένεια.

Την συγκεκριμένη ημέρα θα υπάρχει η δυνατότητα περιορισμένου αριθμού ανανεώσεων και για να αποφύγουμε το συνωστισμό παρακαλούμε τα μέλη που δεν έχουν ανανεώσει να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή 05/11/2021.

Οι ανανεώσεις γίνονται στο γραφείο του Συλλόγου τις γνωστές μέρες και ώρες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook