Χανιά | Ο «Μίσα» ξετρύπωσε 75 συσκευασίες κάνναβης στο λιμάνι της Σούδας

χανιά-ο-μίσα-ξετρύπωσε-75-συσκευασίε-956972

Με τη βοήθεια του εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι της Σούδας, έναν 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατεβαίνοντας από το πλοίο, ήταν φορτωμένος με 75 συσκευασίες κάνναβης.

Αναλυτικά το επίσημο δελτίο του Λιμενικού

Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων για παράβαση του ν. 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” όπως ισχύει, και του ν. 3386/05 “περί παράνομης διακίνησης και παραμονής αλλοδαπών”, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον ν. 3772/09.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον επιβατικό λιμένα Σούδας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. “ΜΙΣΑ”, ο εν λόγω αλλοδαπός κατείχε μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα εβδομήντα πέντε (75) ανισοβαρείς συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, μικτού βάρους διακοσίων τριάντα οκτώ γραμμαρίων και πέντε δεκάτων του γραμμαρίου (238,50).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook