Χανιά | Ο «Γαιδουρίστας» του… πεζοδρομίου | Photos

χανιά-ο-γαιδουρίστας-του-πεζοδρομ-925239

Ρεσιτάλ… γαιδουριάς έδωσε το βράδυ της Τετάρτης ένας ακόμη «γαιδουρίστας» στα Χανιά, που όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις προτίμησε την εύκολη λύση.

Συγκεκριμένα στο Καλαμάκι ο ασυνείδητος οδηγός, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, προκειμένου να παρκάρει το αυτοκίνητό του, όχι απλά… καβάλησε πεζοδρόμιο, αλλά το «καταπάτησε» λες κι ειναι τσιφλίκι του.

«Γιατί» θα αναρωτηθείτε… Υπάρχει κάποιος που θα τον εμποδίσει;

Ασφαλώς και όχι… Απλά αν είχε λίγο φιλότιμο και δεν «έγραφε» τόσο προκλητικά τους συμπολίτες του, θα σκέφτονταν και λίγο τους συνανθρώπους μας με προβλήματα κινητικά ή όρασης, τους γονείς με τα καροτσάκια των παιδιών τους.

Οι οποίοι δυστυχώς, όταν έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιους τύπους, είναι αναγκασμένοι να βγαίνουν στο δρόμο, με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, για να κυκλοφορήσουν, αφού δε χωράνε να περάσουν από το πεζοδρόμιο.

Και σαν να μην έφτανε το… αυτοσχέδιο πάρκινγκ του «γαϊδουρίστα» μας, ήρθε και το «διπλοπαρκάρισμα» του άλλου IX για να «δέσει το γλυκό»…

zarpanews.gr

 

 

 

One thought on “Χανιά | Ο «Γαιδουρίστας» του… πεζοδρομίου | Photos

  1. Για περνα του την σκατολαμαρινα του με το κλειδι απο ακρη σε ακρη να δεις θα το ξανακανει;;;;Η καφριλα ΜΟΝΟ με καφριλα αντιμετωπιζεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook