Χανιά | Ο «άρχοντας» του πεζοδρομίου της Σφακίων – Όλα για πάρτη του… | Photo

χανιά-ο-άρχοντας-του-πεζοδρομίου-τη-984361

Το θράσος των γαιδουρίστας των Χανίων δεν έχει ούτε ώρα, ούτε μέρα, ούτε τίποτα, αφού καθημερινά, ίσως και 24 ώρες το 24ωρο  δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει.

Προκειμένου κάποιοι ασυνείδητοι οδηγοί να βολευτούν και να κάνουν τη δουλίτσα τους, δε διστάζουν να παρκάρουν σε ράμπες ΑμεΑ, πεζοδρόμια και σε κάθε άλλο σημείο της πόλης, που απαγορεύεται η στάθμευση.

Από τα πιο χαρακτηριστικό παραδείγματα ο «άρχοντας» της φωτογραφίας του zarpanews.gr ο οποίος «καβάντζωσε» όλο το πεζοδρόμιο στην οδό Σφακίων, σαν να ναι… τσιφλίκι του, εκμεταλλευόμενος φυσικά την έλλειψη αστυνόμευσης και ελέγχου στην πόλη.

Αδιαφορώντας ασφαλώς παντελώς για το αν έχουν πρόσβαση στο πεζοδρόμιο ή  μπορούν να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια οι πεζοί, τα άτομα με προβλήματα κίνησης ή όρασης, αλλά και οικογένειες με καροτσάκια.

Απλά ντροπή του…

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ο «άρχοντας» του πεζοδρομίου της Σφακίων – Όλα για πάρτη του… | Photo

  1. Ο προϊστάμενος της Τροχαίας θα έπρεπε να ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ για την παντελή έλλειψη τροχαίας αστυνόμευσης στην πόλη. Κάθε μέρα επικρατεί το απόλυτο χάος στο κέντρο με διπλοπαρκαρισμένα σε όλη την οδό Τζανακάκη, Αποκορώνου και σε άλλες κεντρικές οδούς. Πραγματικά, πρέπει πλέον να απορεί κανείς για το ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης αυτής της υπηρεσίας, όταν δεν πράττει τα απολύτως στοιχειώδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook