Χανιά | Ο Ορειβατικός Σύλλογος γιορτάζει 90 χρόνια ζωής με έκθεση ορειβατικής αφίσας

χανιά-ο-ορειβατικός-σύλλογος-γιορτάζ-1108355

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων το 2020 συμπληρώνει ενενήντα (90) χρόνια ζωής και δράσης από την ίδρυση του το 1930. Ο εορτασμός των 90 χρόνων συμπίπτει και με τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του καταφυγίου μας στην τοποθεσία Καλλέργη, πάνω από το οροπέδιο Ομαλού.

Στα πλαίσια αυτών των εορτασμών ο Σύλλογος διοργανώνει Έκθεση, με θέμα τις: ‘Αφίσες από ορειβατικές και άλλες εκδηλώσεις του Συλλόγου’, από την Τετάρτη 23 έως και την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, σε συνδιοργάνωση με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.

Η πολύχρονη δημιουργική πορεία του Συλλόγου θα προβληθεί μέσα από το μαγικό έντυπο που λέγεται ‘Αφίσα’, που υπάρχει για να θυμίζει και να προβάλλει τις πολλές μικρές και μεγάλες, αναβάσεις και συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και παρουσιάσεις, που έχει διοργανώσει ο Σύλλογος στο πέρασμα του χρόνου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Χώρο στο Ισόγειο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου επί της Ακτής Τομπάζη 31 στο Παλιό Λιμάνι και το κοινό θα μπορεί να την επισκεφθεί από τις 18:00 μ.μ. μέχρι και τις 22:00 το βράδυ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook