Χανιά | Ο Ορειβατικός στην Γαύδο για τα Θεοφάνεια

χανιά-ο-ορειβατικός-στην-γαύδο-για-τα-872087

Tετραήμερη εξόρμηση στο ακριτικό νησί της Γαύδου διοργανώνει για τα μέλη του, ενόψει των Θεοφανείων ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων, αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο τύπου «η Γαύδος δεν είναι όμορφη μόνο το καλοκαίρι!»

Συγκεκριμένα η πρώτη εξόρμηση του 2020 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή από 3 έως και την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020. Η προσέγγιση στο νησί θα γίνει από το λιμάνι της Παλαιόχωρας και οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν στο ύπαιθρο με ατομικά εφόδια, αλλά και σε δωμάτια. Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στο νησί περιλαμβάνει ξεκούραση και προαιρετικές πεζοπορίες για να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τις χειμωνιάτικες φυσικές ομορφιές και τις πολλές ερημικές τοποθεσίες με τις όμορφες παραλίες του νησιού.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Παρασκευής 03/01, ώρα 06:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της Δευτέρας 06/01.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Μάριος Παπαδάκης. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο με προσωπική παρουσία των ενδιαφερόμενων και με την πληρωμή προκαταβολής, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 02/01.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook