Χανιά | Ο Ορειβατικός από τον Κάμπο στα Πλατανάκια και από εκεί στο Σφηνάρι Κισσάμου

χανιά-ο-ορειβατικός-από-τον-κάμπο-στα-915130

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση στα δυτικά του νομού μας, για να πραγματοποιήσει εύκολη πεζοπορία στην διαδρομή Κάμπος – παραλία Πλατανάκια – Σφηνάρι, στην επαρχία Κισσάμου, την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020. Η εκκίνηση της πεζοπορίας θα γίνει από το παραλιακό χωριό Κάμπος Κισσάμου, είναι εύκολη και κατηφορική μέσα από το φαράγγι του Κάμπου, σε μονοπάτι που περνάει δίπλα από ποταμό και μικρούς καταρράκτες και καταλήγει μέσω χωματόδρομου στην παραλία Πλατανάκια. Οι συμμετέχοντες από εκεί θα περπατήσουν για λίγο σε ανηφόρα και μετά σε κατηφορικό καλογραμμένο μονοπάτι, για να καταλήξουν στην παραλία του Σφηναρίου για μπάνιο και ξεκούραση. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα), να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο και αντηλιακό, πρόχειρο φαγητό και πολύ νερό.

Στην διάρκεια της πεζοπορίας σε όλη την διαδρομή, θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες χωροταξικές αποστάσεις λόγω Covid-19, για την αποφυγή του συγχρωτισμού της ομάδας.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 14/08. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Ιωάννης Φραντζεσκάκης.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook