Χανιά | Ο Κωνσταντίνος Πατεράκης νέος Γενικός Διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ

χανιά-ο-κωνσταντίνος-πατεράκης-νέος-γ-1184269

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α.) Α.Ε. (ΟΤΑ) πραγματοποίησε σήμερα την τακτική συνεδρίαση του, με θέμα την αντικατάσταση του μέλους του κ. Ιωάννη Κουτράκη, μετά την υποβολή της παραίτησής του από το Δ.Σ., για προσωπικούς λόγους.

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δ.Σ. όρισε ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, κ. Γεώργιο Ξανθουδάκη, έπειτα από σχετική πρόταση του Δημάρχου Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ., κ. Μιχαήλ Τσουπάκη.

Κατόπιν, με σχετική εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ., αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα η ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή, στο στέλεχος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., νυν Διευθυντή Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης και Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, κ. Κωνσταντίνο Πατεράκη.

Το Δ.Σ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Κουτράκη για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη της Επιχείρησης, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα στον κ. Πατεράκη.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Ο Κωνσταντίνος Πατεράκης νέος Γενικός Διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ

  1. Κύριε Δήμαρχε και κύριε Πατεράκη.
    Εύχομαι στην νέα περίοδο της Δεδισά οι δημότες να πληρώνουν δημοτικά τέλη ανάλογα με τα σκουπίδια που παράγουν!
    Αυτό το λογικό αίτημα,περιβαλλοντικά ευαίσθητων πολιτών,πρέπει να εισακουστεί!
    Καλή δύναμη!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook