Χανιά | Ο ΕΟΤ στηρίζει φέτος την 15η Ανάβαση Ομαλού

χανιά-ο-εοτ-στηρίζει-φέτος-την-15η-ανάβα-1251410

Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και την υποστήριξη του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Φραγκάκη διεξάγεται φέτος η «15η Ανάβαση Ομαλού».

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων επιστρέφει με τον 4ο γύρο της χρονιάς να διεξάγεται στην Κρήτη. Η 15η Ανάβαση Ομαλού, διοργανώνεται από το Σωματείο Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων και ο αγώνας, που συγκέντρωσε φέτος 52 συμμετοχές, είναι ταυτόχρονα ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης.

Το Σάββατο 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα δοκιμαστικά του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Ιουλίου. Σημειώνεται ότι στον αγώνα θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά ορίζονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης δήλωσε σχετικά: «Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας εξαιρετικά αποδοτικός τρόπος προβολής της Ελλάδας, αλλά και του τόπου μας. Στον ΕΟΤ έχουμε αναπτύξει τους τελευταίους μήνες σημαντικές συνεργασίες στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τις έχουμε αξιοποιήσει προς όφελος της χώρας μας, αλλά και των τουριστικών προορισμών. Έτσι λοιπόν στηρίζουμε και έναν ιστορικό αγώνα των Χανίων, την Ανάβαση Ομαλού, που διοργανώνεται για 15η φορά φέτος από την ΑΛΑ Χανίων. Στηρίζουμε το γεγονός, αλλά και γενικότερα τις προσπάθειες της Λέσχης, καθώς είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία του αγώνα, την εξωστρέφεια που αποπνέει, αλλά και την ευκαιρία που δίνει να προβληθεί η αυθεντική ορεινή ομορφιά της Κρήτης και των Χανίων».

Υπενθυμίζεται πως ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού υπό την ηγεσία του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Φραγκάκη επενδύει συστηματικά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ειδικότερα, η επιστροφή του ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο του 2021, πραγματοποιείται με την υποστήριξη και την ενεργό συμμετοχή του ΕΟΤ.

Ακόμα, ο ΕΟΤ πρωτοπόρησε τη διετία 2020-2021 με μία εναλλακτική καμπάνια προβολής της χώρας στους αγώνες ταχύτητας LeMans, που μετρά εκατοντάδες εκατομμύρια λάτρεις σε όλο κόσμο. Πρόκειται για μία διαφήμιση διαρκείας για την Ελλάδα, που «έτρεξε» ταυτόχρονα σε τηλεόραση, κοινωνικά δίκτυα, αλλά και στο πιο δημοφιλές παιχνίδι της κονσόλας του Playstation, Gran Turismo.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook